کد خبر: ۲۹۵۲۶
تعداد نظرات: ۳ نظر

روز گذشته (چهارشنبه) نخستین جلسه شورای مدیران سازمان دامپزشکی کشور در سال 1395 با حضور رییس سازمان دامپزشکی و مدیران کل استان ها در محل سالن جلسات سازمان برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این جلسه به منظور بررسی و هماهنگی در راستای اقدام و عملی کردن شعار اقتصاد مقاومتی با حضور رییس سازمان دامپزشکی و مدیران کل استان ها برگزار شد.

گزارش آخرین وضعیت بیماری های استراتژیک دامی از جمله بیماری تب برفکی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

در این گردهمایی در خصوص مراقبت و پیشگیری از بیماری های مسری دامی در حوزه معاونت بهداشتی و پیشگیری بحث و تبادل نظر شد.

 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
0
0
چرا عکساش نمیاید ، لود نمی شود??
پاسخ ها
مدیر مسئول حکیم مهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
با سلام و احترام،
چون عکس ها از سایت سازمان دامپزشکی در این خبر کپی شده اند و سایت سازمان به سختی لود می شود، باز شدن عکس ها اندکی زمان خواهد برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۰
0
0
خيلي ممنون از توجه و پاسخ تان
نظر شما
ادامه