معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: واحدهای رسمی تولید فرآورده های گوشتی دارای مجوز، مورد تایید وزارت جهاد کشاورزی هستند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: تولید محصولات صنایع غذایی دارای مجوز از سوی وزارتخانه بهعنوان واحدهای رسمی شناخته میشود که همواره در صنعت غذا زمینهساز اشتغال، تولید و ایجاد ارزشافزوده است.
رکنی درباره مشکلات این صنعت اشاره داشت و ادامه داد: نظارتهای بهداشتی نیز مسئولان را مقید میکند تا تمامی محمولههای گوشتی متقاضی ورود به کشور را مورد تحلیل و بررسی قرار دهد زیرا سلامت مردم در اولویتهای درجه اول نظام قرار دارد.
وی در خصوص ورود گوشت به کشور افزود: سالانه حدود 800 هزار تن گوشت قرمز در داخل کشور تولید میشود و حدود 10 درصد از این حجم نیز جزو سهم وارداتی کشور به شمار میآید اما وزارتخانه به دنبال آن است تا با افزایش تولید، میزان نیاز داخل را تأمین و پوشش دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: اصولاً تمامی تولیدکنندگان درصدد ورود مواد اولیه خود با شرایط ارزان هستند و از همین رو استاندارد و نهادهای نظارتی باید در بررسی و تحقیقهای خود از صحت و سلامت گوشت و صنایع تبدیلی آن مطمئن شود.
در ادامه معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر آنکه نباید برای واردات، تولید را به نابودی بکشانیم ، اذعان کرد: محور اصلی سیاستهای کلان کشور باید حمایت از تولید باشد و پیمودن روندی نظیر اینکه به خاطر 30 تا 40 هزار تن واردات تولیدات خود را مغفول و فراموش کنیم، در اصل یک نوع جفا بهحق تولیدکننده انجامشده است.
او ادامه داد: بسیاری از کشورها بر روی محصولات تولیدی خود و حتی مواد اولیه محصولاتی که در کشورشان وجود دارد، تعرفههای سنگین 180درصدی وضع میکنند تا محصولات مشابه هیچگاه بازار داخلی و صادراتی آن کشور را تهدید نکند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی، با اشاره به اینکه بررسی مشکلات واحدهای صنعتی فرآوردههای گوشتی آغاز شده است، افزود: باید تولیدات داخلی را حفظ کرد و واحدهای تعطیلشده را بار دیگر به چرخه تولید بازگرداند؛ از همین رو، مشکلات بخشهای مختلف شناسایی و در اسرع وقت به آنها رسیدگی میشود.