کد خبر: ۲۹۷۹۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی خبر داد
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: حجم دارویی که سال گذشته به کشور افغانستان ارسال شده است، حدود 800 هزار دلار بوده است ...
 
 

حکیم مهر - مدیرکل دامپزشکی استان خراسان جنوبی گفت: این سازمان برای مهار و کنترل بیماری‌های مشترک دام و انسان طرحی را به تأیید مسئولان استانی و کشوری رساند تا این خدمات در ۱۰۰ کیلومتر جلوتر از نقطه صفر مرزی در خاک افغانستان انجام شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر علیرضا رفیعی پور» اظهار داشت: دامپزشکی خراسان جنوبی برای کنترل و جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک بین دام و انسان طرح خدمات کنترلی و مراقبتی دام در 100 کیلومتر جلوتر از نقطه صفر مرزی در خاک افغانستان را پیشنهاد کرد.

وی با اشاره به اینکه خدمت دامپزشکی جزو خدمات فرا ملی محسوب می‌شود، افزود: به دلیل حساسیت موجود در کنترل دام و اینکه هنوز کشور افغانستان در بحث‌های قرنطینه ای به خوبی نمی‌تواند عمل کند، طرحی را برای کنترل و مهار بیماری‌های دام و طیور تهیه کردیم که مورد تأیید مسئولان استانی قرار گرفته است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی ادامه داد: قرار است با توجه به اهداف این طرح خدماتی از جمله تأمین واکسن، خدمات آموزشی به نیروهای افغانستانی، واکسیناسیون به موقع دام‌ها و دیگر خدمات دامپزشکی البته با تأیید و پذیرش مسئولان افغانستانی از طرف خراسان جنوبی در این کشور انجام شود.

وی لازمه انجام این طرح را احداث یک پایگاه دامپزشکی در افغانستان عنوان کرد و گفت: هم اکنون نیز دارو و واکسن دام و طیور از ایران و به خصوص خراسان جنوبی به افغانستان ارسال می‌شود اما به دلیل نبود مکانی برای نگهداری دارو و نیز نبود سردخانه، نمی‌توان این صادرات را در حجم‌های بزرگ انجام داد.

رفیعی پور حجم دارویی که سال گذشته به افغانستان ارسال شده را حدود 800 هزار دلار اعلام کرد که اگر بتوان در مرز ماهیرود مکان مناسبی نیز برای خرده فروشی داروهای دامپزشکی فراهم کرد، به طور حتم خرید دارو توسط طرف‌های افغانستانی با سرعت بهتری انجام خواهد گرفت.

وی طرح کنترل و نظارت دامپزشکی خراسان جنوبی در مراقبت های شیوع بیماری ها و واکسیناسیون هایی که در فصل‌های مختلف به شکل رایگان در برخی روستاها انجام می‌شود را یادآور شد و افزود: این کنترل‌ها باعث شده هیچ کدام از بیماری‌های مشترک دام و طور که در برخی نقاط کشور شیوع پیدا کرد در دو سال گذشته به خراسان جنوبی نرسد.
 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۵
0
0
حدود 45 سال قبل بمنظور کنترل بیماری طاعون گاوی ، مرحوم دکتر آواک با اعتبارات دولت ایران ، کشتارگاهی را در هرات ساخت و هر روز با قیمتی بالاتر از منطقه گاو کشتاری را خرید مینمود. و بدین طریق ورود بیماری از شرق کشور را کنترل نمود
دکتر یعقوب زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
1
0
خدا قوت به شما و همه همکاران
ناشناس
|
Singapore
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۲/۲۶
1
0
احسن به مدیر کل پر تلاش خراسان جنوبی
نظر شما
ادامه