حکیم مهر - محققان هشدار دادند: مصرف سوسیس و ژامبون خطر بروز سرطان مثانه را 30 درصد افزایش میدهد.
این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشتهای فراوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده میشوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید میکنند.
محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمکهایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها میتوانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.
در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنیهای گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش روزنامه تلگراف، دکتر آماندا کروس محقق اصلی در این پژوهش یادآور شد که انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ضروری است. البته چندین پژوهش دیگر نیز وجود این رابطه را تایید کرده است.
این یافته در مجله آنلاین انجمن سرطان آمریکا به چاپ رسیده است.