کد خبر: ۲۹۸۵۱
 
 

مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی، گفت: ماهی‌های جیوه‌ای برای کودکان و جنین در حال رشد بسیار مضر است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر علیرضا رفیعی پور» با اشاره به اینکه گوشت ماهی از ارزش غذایی بالایی برخوردار است اظهار کرد: گوشت ماهی دارای اسید‌های آمینه زیاد با قابلیت جذب بالا، اسید‌های چرب امگا۳، ویتامین‌های  A  ،B  ،E و  D و میزان ید بالایی است.

وی ادامه داد: گوشت ماهی در کاهش میزان استرس، کلسترول بد خون و ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی با مصرف منظم ماهی به اثبات رسیده است.

مدیرکل دامپزشکی استان با بیان اینکه این گوشت برای بانوان باردار و شیرده بسیار مفید است، بیان کرد: گوشت ماهی به دلیل دارا بودن امگا ۳ از طریق گردش خون به جنین رسیده و موجب رشد مغزی جنین شده و در چهار ماه اول تولد نوزاد از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل و باعث افزایش ضریب هوشی او می‌شود.

رفیعی با اشاره به یکی از مشکلات درباره مصرف ماهی‌ها جیوه‌ای است که از طریق آلودگی‌های هوا وارد آب دریا و به خصوص در پوست ماهی ذخیره می‌شود، عنوان کرد: ماهی‌ها جیوه‌ای به ویژه برای کودکان و جنین در حال رشد بسیار مضر بوده بنابراین بهتر است برای کاهش میزان این مشکل، پوست ماهی را قبل از مصرف جدا کنید.

وی با بیان اینکه ماهی‌های آب های سرد امگا ۳ بیشتری دارند، خاطر نشان کرد: ماهی‌ سالمون، ساردین و قزل‌آلا دارای امگا 3 بیشتری نسبت به سایر ماهی‌ها دارند .
 
 
نظر شما
ادامه