مدیر کل دامپزشکی استان مازندران در گفتگویی اظهار داشت: شرایط بهداشتی در مرغ فروشی های استان مازندران قابل قبول نیست و برای اصلاح ساختار بهداشتی، کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با متخلفین و افرادی که شرایط بهداشتی دامپزشکی را بر اساس قوانین و ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی، را برای عرضه مرغ بهداشتی فراهم نکنند به شدت برخورد قانونی بعمل می آورد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مازندران، «دکتر سید حسین رضوانی» گفت: قطعه بندی و افزودن مواد رنگی یا افزودنی های دیگر در مغازه ها توسط متصدیان بر خلاف ضوابط و مقررات بهداشتی بوده و ممنوع می باشد، اما متاسفانه مشاهده می گردد اکثر متصدیان مرغ فروشی ها در استان نسبت به قطعه بندی غیر مجاز و عرضه غیربهداشتی مرغ در مغازه ها اقدام می کنند و دلیل آن را تقاضای شهروندان عنوان میکنند و اظهار می دارند بر اساس درخواست مشتری اقدام به این عمل غیر بهداشتی می کنند.
وی عمده تخلفات بهداشتی در عرضه مرغ را متوجه بازارهای روز و سنتی استان دانست و با اشاره به اجرای آغاز طرح عرضه مرغ بسته بندی لیبل دار در سال 1381 در مازندران تصریح کرد: طرح عرضه بسته بندی مرغ در نایلکس همراه با مشخصات کامل در سال 1381 نیز با مقاومت برخی افراد سودجو و عرضه کنندگان مرغ فله و شکم پر در استان مطرح گردید که با همراهی مردم فهیم مازندران و مشارکت همگانی همراه با حمایت مسئولین، استان مازندران بعنوان استان پیشرو در کشور، طرح عرضه مرغ بسته بندی را اجرا و عملی کرد.
وی مواردی نظیر عدم آشنائی متصدیان واحدها به اصول اولیه بهداشتی، عدم رعایت زنجیره سرد، عدم رعایت اصول صحیح نگهداری محصول، قطعه بندی غیر مجاز و غیر بهداشتی، عدم تطابق لیبل محصول با شرایط نگهداری، نامناسب بودن دمای یخچال و بویژه فریزرها، عدم درج کد رهگیری، خارج نمودن محصول از بسته بندی، دیفراست نمودن مکرر و عرضه بصورت فله مرغ در استان را از جمله موارد غیر بهداشتی عرضه مرغ در استان عنوان کرد و تاکید نمود، این موارد در دستور کار بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار گرفته و در صورت مشاهده با چنین مواردی با متخلفین به شدت برخورد قانونی بعمل خواهد آمد.
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست تا برای داشتن جامعه ای سالم، توصیه های بهداشتی دامپزشکی را جدی بگیرند و فقط مواد پروتئینی مصرفی خود را بصورت بسته بندی همراه با لیبل محصول از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.