مدیر کل دامپزشکی آذربایجانشرقی با بیان اینکه HMF ماده ای است که در عسل تازه نباید وجود داشته باشد، گفت: HMF نباید در عسل طبیعی وجود داشته باشد و اگر هم باشد، حد استاندارد آن بین 15 تا 20 درجه است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر امیر حسین بهداد» اظهار کرد: هر چقدر PH عسل متفاوت باشد و در محیط بسیار گرم و با حرارت بالا نگهداری شود HMF آن بالاتر رفته و حتی از حد مجاز فراتر می رود.
وی افزود: در صورتی که HMF عسل از 30 درجه بالاتر رود، به ماده ای خطرناک و سرطانزا تبدیل می شود که دیگر قابلیت استفاده نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه در اوایل سال 94 در یکی از کارگاه های بسته بندی عسل در تبریز، عسل هایی با HMF بسیار بالا در حجم زیاد یافت شد، تاکید کرد: این عسل ها پس از آزمایشات انجام گرفته حتی برای مصارف صنعتی نیز مجاز تشخصی داده نشده و کلاً از چرخه مصرف در استان خارج شدند.