یک گوساله در یکی از دامداری های روستای لجران از توابع بخش مرکزی گرمسار با یک نقص در حال حیات است که باعث تعجب بسیاری از مردم شده است .
به گزارش حکیم مهر به نقل از گرمسارآنلاین، این گوساله کوچک از بدو تولد دارای یک دست و دو پا بوده است و این نقص صاحبان او را از زنده ماندنش نا امید کرده بودند، اما این گوساله حدود 3 ماه است که در حال زندگی و حیات است و توسط همان یک دست و دو پایش به زندگی می پردازد.
«دکتر حمیدرضا حسینی» رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گرمسار جهش ژنتیکی این گوساله در حین تولد را دلیل این امر و تولد این حیوان نادر و عجیب می باشد اما با توجه به اینکه این حیوان دارای سیستم گوارشی و تنفسی سالم می باشد، هیچ گونه مشکلی به غیر نقص در یک دست ندارد .
دکتر حسینی در ادامه افزود: این گوساله به صورت پروار بندی خواهد شد و بعد از مدتی به صورت کشتار مورد استفاده قرار خواهد گرفت تا گوساله ای دیگر با این نقص در چرخه حیوانی به وجود نیاید.
سلام.اگر هم جفت گیری کنه گوسالش سالم میشه
باید یه جوری این موضوع را به آقای دکتر آل داوود خبر داد.
این مورد ناقص الخلقه زایی هست و اصولا نباید به جهش ژنتیکی نسبت داده بشه. چه بسا این احتمال وجود داره که این حیوان از نظر کروموزومی هیچ مشکلی نداشته باشه و طبعا نتاج حاصله از اون هم بدون نقص باشه.
جناب دکتر حسینی، حرف شما درست این گوساله نباید بهش اجازه جفتگیری داد اما نباید هم به شکل پاکسازی نژادی از نوع نازیسم با این موجود معلول برخورد نمود!! دوستان دامپزشک حمایت کنید.