کد خبر: ۳۰۹۳۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
 

یک دوره کلاس آموزشی با عنوان «اصول بهداشت و بازرسی گوشت در کشتارگاه های طیور» در سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان سمنان برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان سمنان، هدف از برگزاری این دوره که به مدت 12 ساعت آموزشی طی دو روز توسط «دکتر حسن اختیارزاده» مدیرکل دفتر سازمان های تخصصی روابط عمومی و امور بین الملل سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد، ارتقاء کیفیت و سلامت گوشت در کشتارگاه ها و نحوه صحیح بازرسی طیور قبل و بعد از کشتار بود.

این دوره با حضور 24 نفر در دو بخش تئوری در اداره کل و بخش عملی در کشتارگاه آزادبال شرق شهرستان گرمسار برگزار شد.
 
 
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۲
0
0
مدیر کل دفتر سازمان های تخصصی روابط عمومی و امور بین الملل سازمان دامپزشکی کشور مدرس دوره؟!!!
همینه که امور بین الملل و روبط عمومی سازمان ......................
خوب نمی رسن دیگه
نظر شما
ادامه