معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید 90 درصد مرغ سبز و بدون آنتیبیوتیک کشور در استان خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «ایرج بنیادی»با اشاره به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک در گیلان اظهار کرد: گیلان از تولید کنندگان برتر مرغ سبز در کشور است.
وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد تولید مرغ سبز کشور در گیلان انجام میشود، افزود: تولید مرغ سبز با نظارت دامپزشکی و بدون استفاده از دارو و آنتیبیوتیک انجام میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی گیلان با اشاره به اینکه در تولید مرغ سبز محصول بدون آنتیبیوتیک به دست مصرف کننده میرسد، تصریح کرد: تولید مرغ سبز در گیلان ارگانیک است.
وی درباره نحوه نظارت بر تولیدات دام و طیور در استان خاطرنشان کرد: فرآیند تولیدات دامی و پروتئینی تا زمانی که به دست مصرف کننده برسد کنترل و نظارت میشود.
بنیادی با بیان اینکه برای افزایش بهرهوری در سطح برنامه اصلاحنژادی در طیفهای مختلف آغاز شده است، یادآور شد: تجویز داروها در زمان بیماری دام و طیور و حتی کشتار آنها با نظر دامپزشک انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه تمام تلاش ما عرضه سالم محصولات دامی و پروتئینی به مردم است، متذکر شد: یکی از اصلیترین برنامه جهاد کشاورزی تولید غذای سالم و امنیت غذایی است.