حکیم مهر - یک کارشناس بهداشت محیط تاکید کرد: استفاده از لیوانهای یکبار مصرف شفاف و ظروف پلی استیرن خطرناک است.
دکتر قادر زکیزاده کارشناس بهداشت محیط، استفاده از انواع ظروف پلی استیرن برای بستهبندی روغنهای خوراکی، مارگارین و تمام محصولاتی که لایه خارجی آنها چرب بوده و در تماس با بسته بندی است، بسیار خطرناک است.
دکتر زکیزاده تصریح کرد: استفاده از لیوانهای یکبار مصرف شفاف از جنس پلی استیرن برای مایعات داغ از جمله چای، شیر کاکائو و آب داغ برای سلامت افراد بسیار مضر است.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز مردم از مصرف چنین لیوانهایی، استفاده از لیوانهای مات و ترجیحا لیوانهای یکبار مصرف کاغذی را که برای مایعات داغ استفاده میشود و آثار بهداشتی زیست محیطی کمتری به دنبال دارد را بدون مانع دانست و گفت: ظروف با جنس انواع پلی استیرن نباید برای بستهبندی آن دسته از مواد غذایی خوراکی و آشامیدنی که در زمان پرشدن، نگهداری یا مصرف دمایی بالاتر از 65 درجه سانتیگراد دارند، استفاده شود.