حکیم مهر - یک متخصص تغذیه اظهار کرد: قارچ فاقد پروتئین است و جایگزین مناسبی برای گوشت نیست.
دکتر مسعود کیمیاگر استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به این که قارچ جزو سبزیجاتی است که ارزش غذایی زیادی ندارد، گفت: قارچ به دلیل دارا بودن فیبر زیاد، حجم زیادی از معده را اشغال میکند.
وی در ادامه افزود: در مواردی که افراد نمیخواهند گوشت مصرف کنند در غذاها به جای گوشت میتوانند از قارچ استفاده کنند.
دکتر کیمیاگر با بیان این که برخلاف تبلیغات، قارچ فاقد پروتئین است، گفت: قارچ مانند بقیه سبزیجات دارای حداقل مقدار پروتئین است که به عنوان نوعی سبزی کم خاصیت در مقایسه با سایر سبزیجات قابل استفاده است.
وی در خصوص مزایای استفاده از قارچ گفت: این سبزی با اشغال کردن حجم معده و پرکردن شکم، باعث احساس سیری شده و با مصرف آن فرد مقدار غذای کمتری مصرف میکند. به همین دلیل از این ماده به دلیل دارا بودن فیبر زیاد در برخی از رژیم های غذایی استفاده میشود.
دکتر کیمیاگر یادآور شد: قارچ فقط دارای پتاسیم و فیبر است.