تغییر رنگ و بوی گوشت های قربانی که به مناسبت عید قربان امسال در الجزایر ذبح شده بود، تعجب و اعتراض بسیاری از شهروندان را برانگیخت.
به گزارش العالم به نقل از الیوم السابع، یکی از دامپزشکان سازمان حمایت از مصرف کنندگان الجزایر گفت: موضوع تغییر رنگ و بوی گوشت های قربانی مساله ای عادی بوده و علت آن، ممکن است افزایش دمای هوا و یا شیوه نگهداری گوشت ها باشد.
این دامپزشک افزود: شهروندان الجزایری بیش از هزار نامه با موضوع شکایت از تغییر بو و رنگ گوشت های قربانی پس از ذبح گوسفندان در استان های الجزیره، قسنطینه و استان های شرقی برای سازمان حمایت از مصرف کنندگان ارسال کردند و این موضوع، مسئولان سازمان حمایت از مصرف کنندگان را به تحقیق برای پی بردن به علت این پدیده واداشت.
رئیس اتاق کشاورزی در استان عین الدفلی الجزایر، توضیحاتی را درباره علل این پدیده بیان کرد، از جمله این که برخی از شهروندان به توصیه های لازم برای ذبح گوسفندان عمل نکردند و یا گوشت را به طور فشرده در یخچال نگهداری کرده اند که همه این دلایل می تواند در فاسد شدن گوشت های قربانی و تغییر رنگ و بوی آن موثر باشد.