حکیم مهر - بوفالو شبیهسازی شده با نام "گاریما – 2" در هندوستان متولد شد.
دکتر اسریواستاوا رئیس مؤسسه تحقیقات گاوهای شیری هندوستان با اعلام این خبر افزود : این گوساله 22 آگوست سالجاری متولد شده و از همتای قبلی خود متفاوت است.
وی درباره تفاوت این گوساله با گوساله شبیهسازی پیشین که در هندوستان متولد شده بود گفت : این بار برخلاف گوساله قبلی که از سلولهای سوماتیک استفاده شده بود در شبیهسازی از سلولهای بنیادی جنینی جداشده از بلاستوسیست 8 روزه استفاده شده است.
دکتر اسریواستاوا افزود : بزرگترین جمعیت بوفالوهای دنیا را در هندوستان میتوان دید و این جمعیت حدود 55 درصد شیر تولیدی در این کشور را تأمین میکنند، با این حال با تکنیک شبیهسازی امید است اصلاح و بهبود نژاد آنان در زمان کوتاهی صورت پذیرد.
این محقق وزن گوساله شبیهسازی شده را 32 کیلوگرم اعلام و حال عمومی آنرا مساعد و طبیعی توصیف نموده است.
وی در ادامه گفت : محققان این پروژه معتقدند سلولهای بنیادی جنینی از توانمندی بالاتری نسبت به سلولهای سوماتیک در شبیهسازی برخوردارند.
گفتنی است پیش از این در ششم فوریه 2009 هندوستان تولد بوفالو شبیهسازی شده دیگری را تجربه کرده بود.
در تکنیک شبیهسازی مورد استفاده در هندوستان ابتدا اووسیتهای نابالغ از تخمدان جدا و در محیط آزمایشگاهی بالغ میشوند. سپس توسط یک آنزیم لایه خارجی اووسیتها با نام "زونا پلوسیدا" هضم میشود. بعد توسط مواد شیمیایی خاصی ماده ژنتیکی آنها به یک طرف اووسیت رانده میشود تا از آن ناحیه با شکاف این ماده در آزمایشگاه خارج گردد و در اینجا از یک سلول بنیادی جنینی استفاده شود. جنینهای حاصله در آزمایشگاه در عرض هفت روز کشت داده شده و نمو مییابند تا به بلاستوسیست تبدیل شوند و پس از آن بلاستوسیستها به رحم بوفالوی گیرنده منتقل گردد.