نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران از ۱۶ تا ۱۸ آذر ماه ۱۳۹۵ توسط دانشگاه گیلان - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در شهر رشت برگزار می شود.
محورهاي كنگره:
تکنولوژی مواد غذایی
روش های نوین فرآوری در صنایع غذایی
روش های نوین پایش کیفیت
ریزپوشانی(میکرو کپسولاسیون) در صنایع غذایی
کاربرد اشعه ماوراء بنفشُ مایکروویو و اشعه مادون قرمز
فرآیندهای غشایی در صنایع غذایی
بسته بندی های نوین صنایع غذایی
فرآوری پسماندهای کشاورزی
تولید و ارزش غذایی محصولات بومی
راهکارهای کاهش افزودنی های مصنوعی در صنایع غذایی
روش های نوین نگه داری مواد غذایی
کاربرد بیوسنسورها در صنایع غذایی
استفاده از روش های غیر حرارتی در فراوری مواد غذایی
غنی سازی مواد غذایی
غذاهای فراسودمند
میکروبیولوژی مواد غذایی
ایمنی مواد غذایی
پری بیوتیک و پروبیوتیک
مهندسی صنایع غذایی
مدل سازی و بهینه سازی فرآیند در صنایع غذایی
مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
بهینه سازی مصرف انرژی در صنایع غذایی
کاربرد شبکه های عصبی، الگوریتم ژنتیک و پردازش تصویر در صنایع غذایی
شیمی مواد غذایی
شیمی مواد غذایی و افزودنی های غذایی
گیاهان دارویی و ادویه ای و صنایع وابسته
سموم و ترکیبات ضد تغذیه ای در مواد غذایی
مباحث نوین در صنایع غذایی
فرآورده های غذایی ارگانیک
نانو فناوری در صنایع غذایی
کاربرد زیست فناوری در صنایع غذایی
- شرکت در نخستین کنگره دانشجویی صنایع غذایی ایران دارای 6 امتیاز بازآموزی و ارائه مقاله (در صورت حضور) دارای 5 امتیاز بازآموزی برای اعضای سازمان نظام دامپزشکی در مقطع دکتری و بالاتر می باشد.
- برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
01333690566