به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی، «دکتر اصغر زاده» با اشاره به برنامه موجود برای تولید مرغهایی در سایز 1800 تا 1400 گرم، گفت: «این تولیدات در چند فاز و مرحله اجرا میشود که درنهایت وزن مطلوب 1400 گرم خواهد بود.» وی اظهار کرد: «تولید مرغ در این وزن باعث میشود طعم گوشت مرغ سایز به دلیل کاهش مقدار چربی بسیار مطلوبتر شود و گوشت مرغ با کیفیت بالاتر و ارزش غذایی بیشتری تولید خواهد شد.»
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان اینکه مرغهای بالای سایز 2200 گرم بهصورت قطعهبندی توزیع خواهند شد، گفت: «بهترین بازدهی ازنظر اقتصادی میزان بهرهوری تولیدی گوشت نسبت به خوراک مرغ در وزن 1400 گرم است. این مسئله همچنین باعث کاهش ضریب تبدیل و قیمت تمامشده و جلوگیری از ضرر اقتصادی میشود.»