حکیم مهر - دانشمندان در یک تحقیق جدید پیشنهاد کردهاند که یک آنزیم ضد باکتریایی موجود در اشک انسان و سایر مایعات بدن را میتوان در تولید مواد غذایی خاصی بکار برد تا از انسان در برابر آلودگیهای عمدی مواد غذایی با میکروب سیاه زخم محافظت کند.
محققان میگویند: از اطلاعات حاصل از این پژوهش میتوان برای تولید غذاهای سالمتر و بیخطرتر استفاده کرد.
نتایج این تحقیقات نشان میدهد که استفاده از آنزیم «لسیوزیم» برای از بین بردن باکتری سیاه زخم در غذاهای فرآوری شده کاربرد دارد.
به گزارش پایگاه اینترنتی هلت دی نیوز، پژوهشگران دریافتهاند که این آنزیم میتواند انواع خاصی از باکتری را نابود سازد. در واقع آنزیم لسیوزیم دیوارههای سلولی باکتری را تخریب میکند و با از بین بردن پوشش محافظ آن به باکتری حمله ور میشود.
به گفته محققان، آنزیم لسیوزیم که در بسیاری از مایعات بدن وجود دارد بعنوان «آنتی بیوتیک خود بدن» نیز نامیده میشود.
شرح این یافته در نشست ملی انجمن شیمی آمریکا ارائه شده است.