کد خبر: ۳۳۳۱۵
تعداد نظرات: ۷ نظر
http://hakimemehr.ir/files/fa/news/1395/10/12/4848_150.jpg

رئيس شبکه دامپزشکي شهرستان لردگان، از کشف و معدوم سازي يک تن و 500 کيلو ماهي منجمد تاريخ مصرف گذشته در اين شهرستان خبرداد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از سلام لردگان،«يوسف عبدالهي» رييس شبکه دامپزشکي شهرستان لردگان از معدوم‌سازي بيش از 1500 کيلو ماهي منجمد تاريخ مصرف گذشته در اين شهرستان خبر داد و گفت: کارشناسان اين شبکه در حين بازديد از يک دستگاه خودروي حمل فرآورده سردخانه‌دار اين ميزان ماهي منجمد را به علت انقضاي تاريخ مصرف ضبط کردند.

‌رسولي با بيان اينکه نقش دامپزشکي در نظارت و کنترل فراورده‌ها بسيار مهم و اساسي است از کليه همشريان خواست تا تخلفات مرتبط با دامپزشکي را از طريق شماره تلفن 34442566 به دامپزشکي لردگان اطلاع دهند.

 
 
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۲
0
0
با کمی درایت و مدیریت مناسب می شد اینها را که قابلیت مصرف انسانی را ندارند به پودر ماهی یا پودر گوشت تبدیل کرد.
واقعا متاسفم.
دکتر حیدرزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
0
0
پودر ماهی از ماهی تلفاتی بسته بندی شده تاریخ گذشته امکان نداره چون بار میکروبیش بالا بود.شاید برا باغ وحش میشد شاید.
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۳
0
0
آقای دکتر حیدر زاده.همانگونه که مستحضر نیستید برای تولید پودر ماهی، در یک پروسه حرارت دهی با بخار آب تحت فشار، ماهی به پودر ماهی تبدیل میشود، پس بار میکروبی در این میان معنایی نخواهد داشت. شایسته است عزیزان اصول اولیه باکتریشناسی و نیز روشهای تولید و فرآوری فرآورده های خام دامی را عمیقا مطالعه نمایند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۵ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
1
کلا تو این شبکه انگار همه دوست دارن زیرآب همکارشونو بزنن و شخصیت همدیگه رو خرد کنن و آبروی همدیگه رو ببرن هنوز این رویه توشون باقی مونده امیدوارم این اخلاق اصلاح بشه و باور کنید اینجوری اصلا پیشرفت نمی کنید.اقلا تو فضای مجازی رعایت کنید .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
0
سلام
اینگونه معدوم سازی درهیچ کجا مرسوم نیست اما وقتی ..............................
دکتر حیدرزاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
0
عزیز دلم شما که عمیقا باکتری خوندید حتما مبحث هایپرترموفیل را خوندید وقتی بار میکروبی بالا باشه(فاسد) یعنی باکتری متابولیسم داشته و مواد مضری را تولید کرده و هاگ هم تولید کرده که با حرارت هم از بین نمیره مگه اینکه حرارتی بدیم که ماهی استریلیزه بشه که البته اونموقع ماهی خاکستر میشه نه پودر.
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۴
0
0
آقای دکتر متوجه نشدم،
ماهی استریلیزه = خاکستر؟؟؟!!!!!
میشه لطفا منبع این مطلبتون را بفرمایید.
نظر شما
ادامه