
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: اگر مراحل تولید سوسیس، کالباس و رب گوجه فرنگی مشاهده شود همه از خوردن آن پشیمان میشوند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «دکتر علیاکبر حقدوست» عصر امروز در کارگروه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه تولید رب گوجه فرنگی به شکل استاندارد نیست، افزود: اگر کارخانههای رب گوجه فرنگی استان کرمان استانداردها را رعایت نکنند، فعالیت آنها را متوقف میکنیم.
مدیرکل دامپزشکی استان کرمان نیز در در کارگروه سلامت استان کرمان گفت: تاکنون کانون بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان کرمان نداشتهایم و جای نگرانی در این زمینه نیست و مصرف تخم مرغ و گوشت پرندگان هیچ مانعی ندارد.
«دکتر حسین رشیدی» افزود: سند امنیت غذایی گوشت قرمز و گوشت سفید در استان کرمان تدوین شد و اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است.
وی بیان داشت: سند شیر یکی از اسناد امنیت غذایی استان کرمان بوده که اقداماتی در این زمینه هم صورت گرفته است.
رشیدی ادامه داد: تاکنون کانون بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان کرمان نداشتهایم و جای نگرانی در این زمینه نیست و مصرف تخم مرغ و گوشت پرندگان هیچ مانعی ندارد.
اتفاقا سوسیس و کالباس تو کارخونه هم خوش رنگه هم چون تازس بوی خوبی داره و اشتها آوره ایشون کدوم کارخونه سوسیس کالباس رو میگن؟
جناب اقای دکتر که نمیدونم چه ریختی وازکجا دکتراگرفته
اگر هم آنگونه باشد که میگوید از .................. است
دکتر جان یادت رفته مسئل فنی از شما مجوز دارد چرا حقوق باید از کارفرما بگیرد