کد خبر: ۳۳۶۴۶
تعداد نظرات: ۵ نظر
 

دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان «اصول بازرسی گوشت و کشتارگاههای طیور» در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تشکیل شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، «نادر فخوری» رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول اداری گفت: دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان «اصول بازرسی گوشت و کشتارگاههای طیور» توسط در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تشکیل شد.

وی افزود: این دوره با هدف ارتقای علمی کارشناسان و مدیران برگزار و 44 نفر در آن شرکت نمودند.

در این دوره «دکتر حسین دهقانی» به تشریح اصول بهداشتی و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور پرداخته و و به تشریح تاسیسات و تجهیزات کشتارگاه اقدام نمود.

آذربایجان غربی از قطب های تولید و بسته بندی گوشت مرغ در کشور بوده و 11 کشتارگاه صنعتی طیور در آن مشغول به فعالیت هستند.

 
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۵
نوید
|
United States of America
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۴
0
2
با سلام؛
در عکس بالا که مربوط به چیلر هست باید در نظر بگیریم که باید دارای آب شفاف باشد نه آب خون آلود!!!!
مدرس گرامی جناب آقای دکتر دهقانی که به عنوان مدرس بودین لطفا جواب بنده را بدهید!!؟؟
چیلر بعموان اخرین اقدامات از خط کشتارگاه در طیور است و طبق تمامی رفرنس های موجود در دنیا باید دارای اب زلال و خالص باشد نه حوضی از خون!لطفا برای روشن تر شدن موضوع با پاسخی منطقی توضیح دهید. با سپاس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
1
2
یعنی هنوز چیلینگ روم راه نیافتاده و از چیلر حلزونی استفاده می کنند. وای بر حال ما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۲ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
0
2
چرا شخص عینکی در کشتارگاه روپوش ندارد و چرا مدرس محترم دستکش و ماسک و کلاه ندارد
negin
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
0
2
از 44 نفر شکرکت کننده هیشکی این ایراد ها رو نفهمید؟
............. با این ایرادها از قطب های تولید و بسته بندی در کشور هستین!؟
مسولی نیست رسیدگی کنه؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۰۶
1
0
مشکل عرضه مرغ زنده را حل بفرمایید و کیفیت گوست مرغ از لحاظ بقایای انتی بیوتیک
نظر شما
ادامه