دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان «اصول بازرسی گوشت و کشتارگاههای طیور» در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تشکیل شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی، «نادر فخوری» رئیس اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول اداری گفت: دوره آموزشی ضمن خدمت کارکنان با عنوان «اصول بازرسی گوشت و کشتارگاههای طیور» توسط در اداره کل دامپزشکی آذربایجان غربی تشکیل شد.
وی افزود: این دوره با هدف ارتقای علمی کارشناسان و مدیران برگزار و 44 نفر در آن شرکت نمودند.
در این دوره «دکتر حسین دهقانی» به تشریح اصول بهداشتی و بازرسی گوشت در کشتارگاههای طیور پرداخته و و به تشریح تاسیسات و تجهیزات کشتارگاه اقدام نمود.
آذربایجان غربی از قطب های تولید و بسته بندی گوشت مرغ در کشور بوده و 11 کشتارگاه صنعتی طیور در آن مشغول به فعالیت هستند.
در عکس بالا که مربوط به چیلر هست باید در نظر بگیریم که باید دارای آب شفاف باشد نه آب خون آلود!!!!
مدرس گرامی جناب آقای دکتر دهقانی که به عنوان مدرس بودین لطفا جواب بنده را بدهید!!؟؟
چیلر بعموان اخرین اقدامات از خط کشتارگاه در طیور است و طبق تمامی رفرنس های موجود در دنیا باید دارای اب زلال و خالص باشد نه حوضی از خون!لطفا برای روشن تر شدن موضوع با پاسخی منطقی توضیح دهید. با سپاس