دبیر انجمن فرآوردههای گوشتی گفت: از 22 آذرماه امسال سازمانهای استاندارد، دامپزشکی و غذا و دارو کارشناسی خود را برای استفاده از خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی آغاز کردهاند و این مشکل تا پایان امسال حل میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از فارس، «مجید افلاکی» صبح امروز در جمع خبرنگاران از آخرین وضعیت تعیین تکلیف استفاده از خمیر مرغ طی دو سال اخیر همواره مورد بحث بوده، گفت: این مبحث خیلی طولانی شده و بررسی کارشناسی و علمی از 22 آذر ماه امسال در سازمان ملی استاندارد آغاز شده است.
وی اضافه کرد: نقطهنظرات کارشناسی سازمانهای دامپزشکی، غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد برای استفاده از این محصول فقط در چارچوب کارخانجات فرآوردههای گوشتی در حال به نتیجه رسیدن است.
در مورد تأثیر افزایش قیمت گوشت گوسفندی بر فرآوردههای پروتئینی و گوشتی هم گفت: عمده گوشت مصرفی برای تولید این فرآوردهها مربوط به دام سنگین از جمله گوساله، گاو و در برخی موارد گاومیش است که 90 درصد آن تولید داخل و 8 تا 10 درصد آن وارداتی از کشورهای برزیل است.
به گفته وی، اما گوشت گوسفند هم به عنوان جایگزین به هر حال در قیمت گوشت گوساله هم تأثیر میگذارد. همچنین رسولی دبیر انجمن بستهبندی فرآوردههای خام دامی از کاهش تعرفه واردات گوشت گوسفندی خبر داد و گفت: برای تنظیم بازار دولت تعرفه واردات گوشت گوسفندی را 21 درصد کاهش داده و از 26 به 5 درصد کاهش یافته است که به زودی اجرایی میشود.