
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائم شهر از اضافه شدن رشته های علوم دامپزشکی در مقطع کاردانی و علوم آزمایشگاهی دامپزشکی در مقطع کارشناسی پیوسته این واحد خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «سید جعفر موسوی» با اعلام این خبر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر در سال 1362 نخستین دانشگاه آزاد اسلامی در استانهای شمالی با 5 رشته تحصیلی مهندسی عمران، برق، مکانیک، امور دامی و کشاورزی فعالیت آموزشی خود را شروع کرده است.
موسوی تصریح کرد: در حال حاضر واحد قائمشهر با قریب 9 هزار دانشجو، 310 عضو هیئت علمی و بیش از 120 عضو هیئت علمی مدعو، 140 هزار جلد کتاب، 85 آزمایشگاه و کارگاه تحقیقاتی و آموزشی، 82 هزار متر مربع فضای آموزشی و پژوهشی، بیش از 160 هزار مترمربع مزرعه آموزشی و تحقیقاتی شامل مزارع روباز و گلخانه، پرورش دام، طیور صنعتی و خانگی، استخر سردآبی و گرمابی، کلینیک دامپزشکی و آزمایشگاهیهای وابسته، سالنهای ورزشی، سلف سرویس و یک مجتمع خوابگاهی توانست بیش از 56 هزار نفر دانش اموخته را وارد بازار کار کند.
آقا بگیرید جلوی این تولیدات بی ارزشو نکنید اینکارو بابا دامپزشکا همه بیکارن به جای افزایش دانشجو فارم صنعتی بسازین که دامپزشکا برن سر کار نه اینکه این افراد مشکلسازو اضافه کنید. واقعا از این همه بی مسئولیتی و صرفا به فکر جیب خود بودن قلب آدم به درد میاد. افسوس
هر دامپزشک و هر فردی که در این رشته ها تحصیل کرده الان با وضعیت اسف باری که داره میتونه نقش یک تبلیغ منفی رو بازی کنه. هر چقدر دوست دارین دانشکده دامپزشکی افتتاح کنید ما هم تا اونجایی که بتونیم به اطرافیانمون اطلاع میدیم که عمر و پولشون رو واسه رشته های بدون آینده صرف نکنند.جالب اینجاست که کنار قایم شهر یعنی تنها به فاصله پنج دقیقه با ماشین شهر بابل قرار داره که دانشگاه آزاد اسلامیش هر دو این رشته ها رو داره.
رشته کارشناسی ازمایشگاه بازار کار ندارد