به همت اداره دامپزشکی ساوجبلاغ، اولین مرکز مجاز آماده سازی و عرضه فرآورده های خام دامی با حضور مسئول فنی دامپزشک در استان البرز افتتاح شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ابرار، طی آئینی به همت «دکتر فردین حسین زاده» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ساوجبلاغ، اولین مرکز مجاز آماده سازی و عرضه فرآورده های خام دامی از جمله گوشت سفید و قرمز با حضور مستمر ناظر بهداشتی دامپزشکی و مجهز به دوربین های مدار بسته در تمام قسمت های فروشگاه، در راستای اعتماد سازی هر چه بیشتر شهروندان و نظارت بر نحوه عملکرد پرسنل مرکز، در هشتگرد افتتاح شد.
دکتر حسین زاده رئیس اداره دامپزشکی ساوجبلاغ در حاشیه این افتتاحیه در این خصوص گفت: با یاری خداوند توانستیم اولین مجوز دامپزشکی استان البرز در زمینه فعالیت مرکز آماده سازی و ارائه فرآورده های گوشتی با حضور کارشناس و مسئول فنی دامپزشکی را در شهرستان ساوجبلاغ و در شهر هشتگرد صادر کنیم.
این مسئول در پاسخ به این سوال که حضور نماینده دامپزشکی چه تاثیری در ارائه محصول به مشتریان خواهد داشت و هدف شما از این طرح چیست؟ گفت: با اجرای این طرح سعی بر اعتماد سازی به نحو کامل برای شهروندان درخصوص کیفیت، بهداشت و نحوه آماده سازی و ارائه فرآورده های دامی داریم، لذا لازم به ذکر است علاوه بر حضور مستمر نماینده دامپزشکی در این مرکز، دوربین های مدار بسته در تمام قسمت های فروشگاه فعال و از طریق تلویزیون به مشتری نمایش داده می شود.
دکتر حسین زاده در ادامه تاکید کرد: چنین طرحی در کشورما نوپا بوده و شاید یک یا 2 مرکز در کل کشور به این شکل فعالیت دارند. اداره دامپزشکی ساوجبلاغ قصد دارد دومین مرکز شهرستان را تا آغاز بهار 96 راه اندازی کند.
رئیس دامپزشکی ساوجبلاغ یادآور شد: این شهرستان دارای 240 واحد عرضه مواد پروتئینی و 10 واحد تولیدی فرآورده های دامی می باشد. از ابتدای سال جاری تاکنون نظارت بهداشتی دامپزشکی بر میزان 45 هزار تن فرآورده تولید شده در شهرستان انجام شده که از این بین، میزان 450 تن محصول به دلیل شواهدی دال بر اشکال درخصوص بهداشت، عدم رعایت زنجیره سرد و آلودگی و... مشکوک تلقی و توقیف صورت گرفته بود که بعد از طی مراحل تکمیلی و محرز شدن تخلف و آلوده بودن، 50 تن از آن معدوم سازی شده است.