
فرمانده انتظامی استان البرز از کشف یکصد و 11 هزار و 212 قلم انواع دارو و واکسن دامپزشکی قاچاق و تاریخ گذشته به ارزش 25 میلیارد ریال در شهرستان "اشتهارد" خبر داد .
به گزارش حکیم مهر به نقل از میزان، «سردار کامرانی صالح» گفت: در پي دریافت گزارش هایی مبني بر دپو انواع دارو و واکسن هاي دامپزشکي خارجي در يک انبار در شهرک صنعتي اشتهارد پیگیری موضوع، به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: با هماهنگی مقام قضائي اکيپي از ماموران به محل مذکور اعزام شدند و در بازدید از داخل انبار، 95 هزار و 988 قلم انواع دارو و واکسن دامپزشکي فاقد مدارک گمرکي و 15 هزار و 224 عدد انواع واکسن هاي دامپزشکي تاريخ مصرف گذشته با بر چسب یک شرکت معروف داروسازی را کشف کردند.
سردار کامرانی صالح با بیان اینکه انبار مذکور پلمپ شد، خاطرنشان کرد: قیمت داروهای کشف شده جمعا 25 میلیارد ریال برآورد شده است.
جاي تاسف است كه سازمان براي روپوش نپوشيدن داروخانه را تعطيل مي كنه ولي ..............................
در تمام حالات حق با خانم دكتر و همكاران ...... ايشان است.ناجا سيخي چنده؟ ..........................
با سلام
منبع اصلی این خبر، پایگاه خبری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است که در خبرگزاری میزان بازنشر شده است.
لینک زیر را ملاحظه بفرمایید:
http://news.police.ir/News/fullStory.do?Id=263931