
شبکه یک سیما شنبه 30 بهمن ماه یکی از سخنرانیهای «حسن رحیمپور ازغدی» را پخش کرد که در آن به موضوع "چگونه از بیماری فرصت بسازیم؟" پرداخته شده بود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از مرکز مجازی ترویج دامپزشکی (مِتُد)، در بخشی از سخنرانی، این عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی گفت: گاهی بیماری ها ناشی از غذای ناسالم و اقدام غلط خود انسان است، مثلاً همین اواخر در خبرها دیدم فلان کارخانه مقدار قابل توجهی گوشت سگ لابلای سوسیس و کالباس میزد.
وی افزود: از مردم خواهش میکنم یک بار این کارخانجات سوسیس و کالباس را ببینند و بعد اینها را بخورند. تازه همینهایی که خوب و بهداشتی است!
رحیمپور ازغدی ادامه داد: ما هم اگر گیر کنیم چون خوشمزه است میخوریم ولی نمیدانیم چطور خوشمزهاش کردهاند. کسانی که یک بار این کارخانهها را میبینند دیگر به این چیزها لب نمیزنند.
و اما دو نکته پیرامون این اظهارات:
1- هرچند جناب آقای رحیم پور ازغدی در حوزه علوم انسانی و اسلامی تبحّر خاصی دارند لیکن مناسب است از اظهار نظر و ورود در مباحث تخصصی که آگاهی کافی در این زمینه ندارند پرهیز فرمایند.
همه در مورد همه چیز نظر میدن ما که رفتیم دیدیم گوشت منجمد برزیلی و مرغ تازه استفاده میشه اما مردم انگار دوست دارن بشنون گوشت سگ و.گربه استفاده میشه
|
پس چرا قیمت عمده فروشی شون کیلویی 6 تومن هست؟؟؟؟؟؟؟
این قبیل فرآورده ها به قدری به درد نخور هستن که آقای رحیم پور هم به آنها اشاره کرده است.رحیم پور در حد تخصصی صحبت نکرده،در حدی که یک انسان معمولی باید بداند گفته و این هم به علت ارتباط تنگاتنگ تغذیه با رفتارهای انسان می باشد.تغذیه ناسالم و بیماریها با تاثیر روی سیستم های بدن بخصوص سیستم اعصاب مرکزی و محیطی می توانند باعث ایجاد رفتارهای غیر عادی،شدید،یا خطرناک در انسان ها بشوند.تغذیه نادرست تفکر انسان را مختل می کند که متعاقبا باعث بسیاری از نابسامانی ها و رفتارهای نادرست و ناهنجاری ها در جامعه بشود.
فکر نمی کنم اینطوری باشه،سازمان دامپزشکی که میگه خوشمزه است.اگر باور ندارند سری به بادرزن ها بزنند تا متوجه بشوند که مرجع رسمی سازمان دامپزشکی است و اینها هم شبانه روز(ببخشید عصر) در خدمت مردم هستند.
اگه نخواهیم خودمون رو گول بزنیم همه می دونیم که از بدترین کیفیت گوشت در اکثر این کارخانه ها استفاده میشه.طبق بررسی انجام شده توسط وزارت بهداشت که چند سال پیش از رسانه ملی هم پخش شد.هیچ یک ازبرندهای آزمایش شده که اکثر جزءمعروف ترین برندهای بازار بود درصد گوشت درج شده با درصد واقعی موجود در سوسیس وکالباس همخوانی نداشت
کارخانجات فرآورده های گوشتی اغلب رها و یله هستند
لازم به توضیح است تمامی فرمده های ایشان درست است ... چون دستگاههای نظارتی هیچ گونه نظارتی ندارند ....فق هزینه یعضی از مراسمات را از صاحبان کارخانجات درخواست و آنها هم بعد از آن هر کاری دلشان بخواهد می کنند !!!!
مگه دروغ گفته بنده خدا؟بدترین کیفیت رو دارن
بنظر من صحبت آقای ارغندی با اضهار نظر افراد عادی متفاوت است و این گونه صحت بی محابا و بی سند باید توسط سازمان دامپزشکی بعنوان مسئول و کارخانه داران تولید این محصولات بعنوان دفاع از تولید داخلی و همچنین اداره استانداد و سایر مراکز دست اندر کار از ایشان باید شکایت و پیگیری نمایند تا کسانی که بعنوان مسئول و دارای پست و مقام میباشند هرچه میخواهند بیان نکنند و در مقابل بیانات خود مسئولیت پذیر باشند و نه بر اساس احساسات و تعصبات و یا تعلیمات غلط پرورش یافته اعلام نظر نکنند
|
جهت سند و مشاهدات عینی به خمیر مرغیها سری بزنید و ببینید.اسکلت زن های این صنف تازه خیلی منصف محسوب می شوند
فدات بشم استاد از اون تریبون پیگیر حق الزحمه عید قربان همکاران دامپزشک هم باش.یارو چند میلیارد پول را از شهرداری گرفته و ریخته به حسابش و نمیده
لازم است این توفیق عظیم اضافه شدن جناب رحیم پور به تصمیم سازان عرصه دامپزشکی را مجضر همه لگد خوردگان دامپزشکی مخصوصا جمیع اعضای شورای مرکزی نظام دامپزشکی را تبریک و تهنیت عرض می کنم.
|
از پولهای عید قربان چه خبر؟
ضمن تشکر از حکیم مهر در بیان شفاف موضوعات مرتبط دامپزشکی بدون جانبداری.
اوضاع جنوبشرق آسیا هم بی ریخت است.تستهای سل و بروسلوز در تمام حالات منفی است و جالبتر از همه غیب شدن 90 تن مرغ تاریخ گذشته و فاسد در این منطقه بی در و پیکر آسیاست
شاید ایشان در نام بردن نوع گوشت مصرفی در سوسیس و کالباس اغراق کردند اما گوشت مصرفی این کارخانجات واقعا دست کمی هم از این نوع گوشتی که ایشان مثال زدند ندارد