یکی از محققان مرکز تحقیقات کشاورزی آمریکا (ARS ) موفق به توسعه فناوری جدیدی شده است که بسرعت میتواند تخم مرغها را پاستوریزه کرده و در نتیجه آمار بیماریهای ناشی از باکتری سالمونلای ناشی از مصرف تخممرغهای آلوده را کاهش دهد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از کانال اطلاع رسانی انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران، این دستگاه توسط مهندس شیمی بنام David Geveke اختراع شده است که با استفاده از امواج فرکانس رادیویی (RF) تخم مرغ ها را گرم کرده و موجب از بین رفتن سالمونلا می شود، بدون اینکه به سفیده تخم مرغ آسیبی وارد شود.
سالمونلا در تخم مرغ های خام و یا نیم پز که در انواع محصولات غذایی مثل سالادها و یا سس ها مصرف می شود، وجود دارد. آلودگی به این باکتری که به نام سالمونلوز شناخته می شود، می تواند عوارضی مثل اسهال، درد شکم و تب داشته و حتی در بعضی شرایط سبب مرگ شود.