
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان از برگزاری آزمون تخصصی برای مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه طیور این شهرستان خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، «دکتر علیرضا قدرتی» گفت: هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه از طریق کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد و کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فرآورده های خام دامی از این قضیه مستثنی نیست.
وی افزود: در همین راستای کلیه گله های طیور پرورشی در طول پرورش و قبل از بارگیری توسط دامپزشک، مورد معاینه درمانگاهی قرار گرفته و سپس در صورت تایید سلامت نسبت به صدور گواهی بهداشتی جهت حمل به کشتارگاه اقدام می شود و پس ورود به کشتارگاه در تمام مراحل کشتار تحت نظر مسئولین بهداشتی دامپزشکی قرار می گیرد.
دکتر قدرتی در خاتمه عنوان کرد: برای نظارت هرچه بهتر بر طور کشتار شده و قطعه بندی شده در کشتارگاه طیور و بالا بردن سطح بهداشتی این محصولات، آزمون تخصصی از مسئولین فنی بهداشتی این کشتارگاه در جهت به روز کردن اطلاعات و نظارت دقیق تر بر طیور کشتار شده گرفته شد.
اقای رییس اینطوری نگید که
با سلام وعرض ادب اقایون اینجوری نفرمایید من خودم مدتیه کارشناس مسئول کشتارگاههای یکی از استانهای جنوبی کشور عزیزمون ایران هستم وهمیشه سرزده میرم کشتارگاههای طیور وجای تاسف است که همکاران مسئول فنی رو همیشه از خواب بیدار کردم پس بیاییم با خودمان رو راست باشیم وگناه را به گردن همدیگه نیندازیم
|
مجبورند بخوابند.جلوی مسوول فنی که خلاف صورت می گیرد کارگران می خندند و مسخره اش می کنند و بطور کلی همه کشتارگاههای مرغ متخلف هستند
چطوره از پرسنل محترم اداره دامپزشکی شهر قوچان و جهاد کشاورزی و تامین بازار هم امتحان گرفته بشه که آیا صلاحیت نشستن در جایگاه اداری و قضاوت را دارند یا نه
آخه اون کسی امتحان می گیره و این اداها رو در میاره که .......... این رو داشته باشه که بتونه حقوق مسئول فنی رو بگیره،مثل اینکه تو این کشور همه زورشون به دامپزشک بدبخت می رسه.در مورد خوندن این رشته به اندازه کافی به غلط کردم افتادیم دیگه لازم نیست پیاز داغشو زیاد کنید،فارغ التحصیلان این رشته رو به اندازه کافی تحقیر کردید،دیگه لازم نیست این ادا ها رو دربیارید.این کشور هم معلوم نیست چند بام و هواست.یه جا چهل هزار تن گوشت انگلی به صورت قانونی به مردم می خورونن یه جا هم از مسئول فنی امتحان می گیرن.آخه امتحان گرفتی باید حقوق مسئول فنی رو هم بتونی بگیری و ضمنا در مقابل کارفرما ......... داشته باشی که قد علم کنی و مو نریزی.دامپزشک یکی هست حتی حقش هم له بشه ،یه نفر صداش به جایی نمی رسه ،ولی اگه کشتارگاه یا کارگاه تعطیل بشه صدای کارگرها دربیاد تعداد زیاده و این کشور هم به صدای کارگر حساسند.پس باید یه جور سر قضیه هم بیاد تا صدای کمتری دربیاد یا اصلا صدایی در نیاد.بخش دولتی که با دامپزشک بخش خصوصی از اول مشکل داشت،برای اینکه هم خودشو فعال نشون بده هم دلسوز و نگران نشون بده و هم در منطقه ناامنی و درگیری زیاد راه نیفته تنها راه بی خطر برای موقعیت خودش،از دیوار مسئول فنی بدبخت،دیوار کوتاهتری پیدا نمی کنه.دیواری بسیار بی خطر!!راحت می شه هر کاری روی این دیوار انجام داد.یادگاری بنویسید،خط خطی کنید،با قلم و چکش بکنید،اصلا بریزیدش.کی هست که صداش دربیاد.
باسلام و عرض ادب
همکاران عزیز
همکاران عزیز
بقول اقای روحانی
بهتر است از کارمندان اداره هم که .................. هستند هم ازمون .............. گرفته شود
چه خوبه یه آزمون ............... از این آقای رئیس گرفته بشه ببینم قبول میشه!
در هر حالتی با پیشرفت و بهبود کیفیت کار مخالفیم ..................
قابل توجه اون عزيزي كه گفت دامپزشكا رو تو كشتارگاه از خواب بيدار مي كنه
1)کارفرما ..............................؟
2)در صورتیکه اکثر محموله ها فاقد گواهی بهداشتی باشند برای اینکه مسوول فنی کارش را از دست ندهد چه تکنیکی را باید بکار برد که اتفاقفی نیفتد؟
3)مسوول فنی تعداد آمار کشتار را باید چقدر کاهش دهد؟
4)اگر ظرفیت کشتار 2000 یا 4000 باشد و با ظرفیت 7500 قطعه در ساعت کار کند چه شوکی باید بخورد 110 یا 120؟آب گرم روی چه دمایی باشد که پرها خوب کنده شوند و آیا عضله پخت نمی شود؟
5)در صورت مشاهده نیوکاسل و برونشیت و غیره تکلیف مرغها با کیست؟
6)مرغها را ....................................؟
8)بازرسین محترم ساعت چند تشریف میارند تا همه چیز تمیز و مرتب دیده شود؟
9)اگر تحمل تصفیه خانه در هر شب فقط یک چیلر باشد و کشتارگاه 30 هزارتا کشتار انجام دهد بار میکربی مرغ چقدر می شود؟
10)دل و روده و پیش معده و آب اضافی(خونابه)جزو موارد بهداشتی است یا تقلب؟
11)در صورتیکه از خط آبچکان استفاده نشود و یا بجای بال از ران آویزان شود این تخلف بهداشتی است یا تقلب در اضافه وزن؟چه کسانی از وضعیت ناموزون سود می برند؟
12)رکورد باز و بسته کردن شیلنگهای بلوایر در ایران چند ثانیه است؟
13)مدت ماندگاری مرغ گرم و منجمد در شرایط عدم استفاده از خط آبچکان،عدم تعویض آب چیلر،استفاده از بلوایر و یا دو چیلر موازی چند روز می باشد؟
14)داخل هر بسته جگر و دل و سنگدان چقدر باید آب باشد تا صاحب کشتارگاه از مسوول فنی راضی باشد؟
15)آیا با شرایط فعلی،مدیریت سازمان دامپزشکی مسوول فنی را مدل نمی پندارد؟!!