رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قوچان از برگزاری آزمون تخصصی برای مسئولین فنی بهداشتی کشتارگاه طیور این شهرستان خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی قوچان، «دکتر علیرضا قدرتی» گفت: هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه از طریق کنترل و نظارت بر فرآورده های خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف می باشد و کشتارگاه ها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فرآورده های خام دامی از این قضیه مستثنی نیست.
وی افزود: در همین راستای کلیه گله های طیور پرورشی در طول پرورش و قبل از بارگیری توسط دامپزشک، مورد معاینه درمانگاهی قرار گرفته و سپس در صورت تایید سلامت نسبت به صدور گواهی بهداشتی جهت حمل به کشتارگاه اقدام می شود و پس ورود به کشتارگاه در تمام مراحل کشتار تحت نظر مسئولین بهداشتی دامپزشکی قرار می گیرد.
دکتر قدرتی در خاتمه عنوان کرد: برای نظارت هرچه بهتر بر طور کشتار شده و قطعه بندی شده در کشتارگاه طیور و بالا بردن سطح بهداشتی این محصولات، آزمون تخصصی از مسئولین فنی بهداشتی این کشتارگاه در جهت به روز کردن اطلاعات و نظارت دقیق تر بر طیور کشتار شده گرفته شد.
1)کارفرما ..............................؟
2)در صورتیکه اکثر محموله ها فاقد گواهی بهداشتی باشند برای اینکه مسوول فنی کارش را از دست ندهد چه تکنیکی را باید بکار برد که اتفاقفی نیفتد؟
3)مسوول فنی تعداد آمار کشتار را باید چقدر کاهش دهد؟
4)اگر ظرفیت کشتار 2000 یا 4000 باشد و با ظرفیت 7500 قطعه در ساعت کار کند چه شوکی باید بخورد 110 یا 120؟آب گرم روی چه دمایی باشد که پرها خوب کنده شوند و آیا عضله پخت نمی شود؟
5)در صورت مشاهده نیوکاسل و برونشیت و غیره تکلیف مرغها با کیست؟
6)مرغها را ....................................؟
8)بازرسین محترم ساعت چند تشریف میارند تا همه چیز تمیز و مرتب دیده شود؟
9)اگر تحمل تصفیه خانه در هر شب فقط یک چیلر باشد و کشتارگاه 30 هزارتا کشتار انجام دهد بار میکربی مرغ چقدر می شود؟
10)دل و روده و پیش معده و آب اضافی(خونابه)جزو موارد بهداشتی است یا تقلب؟
11)در صورتیکه از خط آبچکان استفاده نشود و یا بجای بال از ران آویزان شود این تخلف بهداشتی است یا تقلب در اضافه وزن؟چه کسانی از وضعیت ناموزون سود می برند؟
12)رکورد باز و بسته کردن شیلنگهای بلوایر در ایران چند ثانیه است؟
13)مدت ماندگاری مرغ گرم و منجمد در شرایط عدم استفاده از خط آبچکان،عدم تعویض آب چیلر،استفاده از بلوایر و یا دو چیلر موازی چند روز می باشد؟
14)داخل هر بسته جگر و دل و سنگدان چقدر باید آب باشد تا صاحب کشتارگاه از مسوول فنی راضی باشد؟
15)آیا با شرایط فعلی،مدیریت سازمان دامپزشکی مسوول فنی را مدل نمی پندارد؟!!