اتحاديه صنف لبنيات تهران بعد از انتشار اخباری مبنی بر غیربهداشتی بودن و استفاده این صنف از شیرهای برگشتی کارخانهها، جهت تنویر افکار عمومی توضیحاتی کرد.
-۱ رشد بیست درصدی تب مالت به دلیل مصرف لبنیات سنتی است یک صحبت غیرکارشناسی و مطلب غیرعلمی است که تاکنون از سوی هیچ سازمان رسمی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا ارگان دیگری نظیر سازمان غذا و دارو بیان و یا حتی تایید نشده است.
-۲لازم به ذکر است بر اساس روش تولید لبنیات سنتی و استفاده از استارترهای اصیل، شیری که حاوی آنتیبیوتیک باشد اصلا قابل استفاده در لبنیات سنتی نبوده و تولید لبنیات سنتی با شیر حاوی آنتیبیوتیک اصلا مقدور نیست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از میزان، اتحادیه لبنیات تهران بر اساس مستندات خود اعلام مینماید که اولا اعضای این اتحادیه شیر مصرفی خود را با بهترین کیفیت از دامداریهای مدرن که زیر نظر دامپزشکان متخصص و سازمان دامپزشکی تولید میکنند، تهیه میکنند و کیفیت و طعم مورد پسند آن هم دلیلی بر همین مدعی است.
از آن گذشته بازرسان وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به صورت مستمر از مراکز تهیه لبنیات سنتی در سطح کشور بازدید میکنند و در صورت مشاهده کوچکترین تخلف با صنف خاطی برخورد میشود.
گفتنی است این اتحادیه حق پیگیریهای قانونی درخصوص این گونه اخبار کذب که باعث عدم اعتماد مردم و ایجاد تشویش اذهان عمومی و کمتر شدن سرانه مصرف لبنیات در کشور میشود را برای خود محفوظ میداند و این مهم در مراجع قضایی پیگیری خواهد شد.