دبیر انجمن لبنیات کشور با بیان اینکه از برخی استانها گزارش تب مالت داریم، تاکید کرد: رعایت نکردن استانداردها در تولید محصولات لبنی میتواند در کشور باعث ایجاد عواقب سنگینی شود، مراکز تولیدی صنعتی ملزم هستند از دامداریهایی شیر را تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از وارش نیوز، «رضا باکری» دبیر انجمن لبنیات کشور گفت: شیوع بیماریهای مشترک انسان و دام به سهولت امکانپذیر است و مراکز عرضه لبنیات سنتی هم میبایست مطابق کارخانههای صنعتی استانداردهای "پاستوریزاسیون" را رعایت کنند.
وی در خصوص مراکز عرضه لبنیات سنتی و رعایت بهداشت در این واحدهای صنفی گفت: بسیاری از مراکز لبنیات سنتی نیازمند برخی سرمایهگذاریها هستند تا به حد استاندارد تولید بهداشتی برسند. از طرفی هم سازمان غذا و دارو و سازمان ملی استاندارد هنوز به دستورالعمل واحدی در خصوص نحوه نظارت بر این واحدهای صنفی نرسیدهاند.مجموع این عوامل هم سبب شده تولید محصولات استاندارد بهداشتی در برخی مراکز عرضه لبنیات سنتی مورد غفلت قرار گیرد.
وی افزود: شیر مورد مصرف در کارخانههای صنعتی و لبنیات سنتی با یک استاندارد علمی تحت عنوان پاستوریزاسیون، میکروب زدایی میشود.اما برخی واحدهای لبنیات سنتی شیر را مستقیم از دامداری خریداری میکنند و بدون رعایت اصول پاستوریزاسیون مورد مصرف قرار میدهند.به همین دلیل لازم است این مراکز تولید محصولات لبنی تحت کنترل قرار بگیرند.
باکری با بیان اینکه از برخی استانها گزارش تب مالت داریم، تاکید کرد: رعایت نکردن استانداردها در تولید محصولات لبنی میتواند در کشور باعث ایجاد عواقب سنگینی شود، مراکز تولیدی صنعتی ملزم هستند از دامداریهایی شیر را تهیه کنند که تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند و شیر تولیدی این واحدها کد دامپزشکی دارد، این موضوع میبایست از سوی واحدهای لبنیات سنتی هم مورد رعایت قرار گیرد.