کلاس آموزشی با عنوان «تب خونریزی دهنده کریمه کنگو» جهت سلاخان و قصابان شهر خرم آباد در محل کشتارگاه گلشن دام این شهرستان برگزار گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان، در این کلاس آموزشی «دکتر نورمحمدی» کارشناس این کشتارگاه به بیان خصوصیات و راه های پیشگیری از این بیماری پرداخت و خواستار رعایت نکات بهداشتی در این خصوص شد.
این بیماری یک نوع بیماری مشترک بین حیوان و انسان است که به صورت ناگهانی شروع و بیشترین علت ابتلای بیماران، تماس با دام یا مصرف گوشت های آلوده حاصل از ذبح دامهای غیرمجاز می باشد. دام غیرمجاز یعنی دامهایی که بدون نظارت دامپزشکی و توسط برخی افراد سودجو پس از ورود غیرمجاز دام به کشور به فروش می رسد.
مهمترین راههای پیشگیری این بیماری عبارتند از:
1- استفاده از دستکش، لباس کار، چکمه و ماسک برای حفاظت فردی در فضاهایی که احتمال وجود کنه هست.
2- نگهداری گوشت و احشاء دام به مدت 24 ساعت پس از ذبح در یخچال یا سردخانه.
3- مصرف گوشت و احشاء کاملاً پخته (مغز پخت شده).
4- رعایت حفاظت فردی در تماس با بیمار مشکوک، محتمل و قطعی.
5- عدم جداسازی کنه با دست از بدن دام یا انسان.