همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان طرح نظارت بر شرایط بهداشتی مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی شهرستان قزوین اجرا شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اداره دامپزشکی شهرستان قزوین، «دکتر عیسی غیاث یزدی» رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین با اعلام این خبر افزود: از آنجا که نظارت بر مراکز تولید، توزیع و مصرف فرآورده های خام دامی از وظایف سازمان دامپزشکی می باشد، با توجه به افزایش تقاضا جهت خرید شیرینی در ماه رمضان و افزایش مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی لذا در یک طرح 2 روزه نسبت به بررسی شرایط بهداشتی مصرف این فرآورده در کارگاه ها اقدام گردید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بهبود شرایط مصرف تخم مرغ در کارگاه های شیرینی پزی شهرستان اعلام کرد: هم اکنون با گرایش به سمت مصرف تخم مرغ مایع پاستوریزه شرایط بهداشتی در این زمینه بهبود یافته است.