کد خبر: ۳۵۶۲۷
 

رئيس شبكه دامپزشكي شهرستان جهرم تمام شايعات مربوط به وجود تب كريمه كنگو در اين شهرستان را تكذيب كرد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دكتر حسين رازقيان» چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: متأسفانه در شبكه‌هاي اجتماعي پيامي مبني بر بروز بيماري تب كريمه‌ی كنگو در شهرستان جهرم منتشر شده كه اين اداره آن را تكذيب مي‌كند.

وي با تصريح اينكه شهروندان براي دريافت خبرهاي موثق، تنها از طريق رسانه‌هاي رسمي كشور اقدام كنند، گفت: براي پيشگيري از بروز بيماري تب كريمه‌ی كنگو در شهرستان جهرم، سم‌پاشي دام‌ها و اماكن نگهداري و پرورش دام، سم‌پاشي خودروهاي حامل دام زنده در كشتارگاه، تجهيز سلاخان كشتارگاه به وسايل حفاظت شخصي، برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي افراد در معرض خطر و پخش بروشور در خصوص این بيماري بين دامداران، سلاخان و قصابان انجام شده است.

رئیس شبكه دامپزشكي شهرستان جهرم به شهروندان توصیه کرد: هنگام خريد گوشت قرمز حتما به مهر دامپزشكي بر روي لاشه توجه كرده و گوشت قرمز را قبل از مصرف حتما در دماي يخچال به مدت ۳۵ساعت نگهداري كنيد.

رازقيان با تاكيد براينكه شهروندان تنها از محل‌هاي مجاز اقدام به تهيه گوشت و فرآورده‌هاي گوشتي كنند، گفت: جگر قبل از مصرف بايد به مدت ۵۹ساعت در دماي يخچال نگهداري شود.
 
 
نظر شما
ادامه