رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تایباد از ورود 20 تن گوشت لاشه گوسفندی به صورت تازه از کشور افغانستان به ایران خبر داد و گفت: این اولین بار است که گوشت قرمز با شرایط کاملاً بهداشتی و تحت نظارتهای شرعی و بهداشتی از کشور مذکور به ایران وارد می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تایباد، «دکتر محمد علی کامل» افزود: با توجه به نیاز بازار و همچنین مهیا شدن شرایط لازم جهت واردات گوشت قرمز از کشور افغانستان و همچنین تایید کشتارگاه هرات، اولین محموله های گوشت تازه گوسفند بصورت لاشه سرد شده و به میزان حدود 20 تن طی مراحل قرنطینه ای و اخذ مجوزهای لازم از سازمان دامپزشکی کشور بصورت زمینی و از طریق قرنطینه دامی واقع در گمرک دوغارون به استان خراسان رضوی وارد شد.
وی تصریح کرد: این محموله قسمتی از مجوز وارداتی 500 تنی شرکت ایرانی از کشور افغانستان بوده و لاشه های گوشت جهت بسته بندی به مراکز مجاز بسته بندی استان خراسان رضوی منتقل شده و پس از طی مراحل بسته بندی جهت مصرف خانوار روانه بازار می شوند.
دکتر کامل خاطرنشان کرد: به منظور نظارت بر تولید محمولههای وارداتی کارشناسان بهداشتی دامپزشکی و ناظرین ذبح شرعی به کشور افغانستان اعزام شده اند و بر کلیه مراحل تولید محموله قبل، حین و بعد از کشتار دامها و همچنین بارگیری، حمل و تایید گواهیهای بهداشتی محموله نظارت خواهند داشت.
رئیس شبکه دامپزشکی تایباد اظهار داشت: همچنین قابل ذکر است به منظور پیشگیری از بیماری هایی نظیر تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تمامی لاشه های دامی بلافاصله بعد ازکشتار به مدت 24 تا 48 ساعت در سردخانه ای با دمای صفر تا چهار درجه نگهداری می شوند و سپس اجازه بارگیری و حمل صادر می گردد.