رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: مصرف غذا در رستورانهای غیربهداشتی خطر شیوع تب کریمه کنگو را به ویژه در مناطق شمال کشور افزایش میدهد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر محمدحسین عزیزی» رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: مردم در مسافرتهای تعطیلات عید فطر سعی کنند از مکانهای غیر بهداشتی خرید نکنند تا در طول مسافرت بیمار نشوند.
وی بیان کرد: برای غذا خوردن در سفر باید مواد اولیه سالم و تازه را تهیه کرده و شخصا طبخ کنید، باید توجه داشته باشید که از خریداری موادغذایی در کنار جاده پرهیز کنید.
رئیس انجمن صنایع غذایی تاکید کرد: با توجه به اینکه رطوبت زیاد، رشد و تکثیر میکروبها را بیشتر میکند، باید سعی کنید از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنید که در این میان، غذاهای کاملا داغ و تازه، میوههای تازه پوست کنده، انواع کنسروها، بستنیهای پاستوریزه، غذاهای خشک و نان تازه جزو غذاهای سالم تلقی میشوند اما سالادها بهویژه سالادهایی که در آنها کاهو به کار رفته و غذاهای دریایی در غذاخوریهای بین راهی مناسب نیستند.
وی افزود: از خوردن میان وعدههای بینراهی مثل لواشکهای محلی، فلافل، سمبوسه و پیراشکی به دلیل عدم نظارت بهداشتی خودداری کنید.
عزیزی تصریح کرد: برای غذا خوردن سعی کرده از رستورانهای معتبر و شلوغ استفاده کنید، زیرا مناطق غیر بهداشتی خطر شیوع تب کریمه کنگو و حتی وبا را افزایش میدهد.