براساس گزارش Oceana (۱)، اگر چه صنعت آبزی پروری ماهی سالمون شیلی در سال گذشته استفاده از آنتی بیوتیک را ۱۵ درصد کاهش داد اما، همچنان ۷۰۰ برابر بیشتر از میزان این ماده (انتی بیوتیک) در هر تن ماهی سالمون است که در نروژ تولید می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، در حالی که سازمان حفاظت دریایی کاهش آنتی بیوتیک را گزارش داده است - به طوری که درگزارش سازمان Sernapesca (۲) به نام "گزارش ۲۰۱۶ ، استفاده از مواد ضد میکروبی در آبزی پروری ماهی سالمون " نشان داده شده است. اما Liesbeth van der Meer ، مدیر اجرایی Oceana هشدار داد، به رغم کاهش استفاده از آنتی بیوتیک ها، سطح استفاده از آنتی بیوتیک در صنعت ماهی سالمون همچنان نگران کننده هستند."
وی گفت: "به نظر می رسد نروژ به مرحله ای رسیده که به سختی از آنتی بیوتیک در تولید خود استفاده می کند . به طوری که امروزه، کمتر از یک درصد از ماهی سالمون تولیدی این کشور با آنتی بیوتیک درمان می شوند."
وی افزود: "این یک نقطه شکست (برای شیلی) در مورد میزان مصرف آنتی بیوتیک است چراکه طی ۵ سال گذشته این میزان به طور مداوم افزایش یافته است. بنابراین انجام شفافیت بیشتر روی کار صنعت پرورش ماهی سالمون مساله ای ضروری است و باید مقرراتی در زمینه جلوگیری از بحران بهداشتی، تنظیم حجم مصرف (میزان مرود استفاده) و اقدامات برای کنترل بیماری ارائه شود."
منبع: فیش سایت
ترجمه: فرحناز سپهری
پی نوشت:
۱- سازمان غیر انتفاعی و بزرگترین سازمان بین المللی در زمینه حفاظت از اقیانوس است. این سازمان از طریق سیاست هدفمند برای محافظت و بازیابی اقیانوس های جهان تلاش می کند.