
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی از اجرای فاز اول درجه بندی بهداشتی - دامپزشکی مراکز تحت نظارت دامپزشکی استان مرکزی خبر داد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، «دکتر فتاحی» افزود: در راستای ارتقاء سطح بهداشتی واحدهای تولید، فرآوری و عرضه فراورده های خام دامی و سلامت مصرف کنندگان محترم، اداره کل دامپزشکی استان مرکزی نسبت به اجرای طرح ارزیابی بهداشتی - دامپزشکی و درجه بندی واحدهای تحت پوشش در 3 فاز اقدام نموده و نتایج فاز اول آن که شامل مراکز عرضه فراورده های خام دامی (سوپر پروتئین، قصابی و مراکز عرضه مرغ و ماهی و مراکز طبخ غذا) می باشد، به اطلاع عموم رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: فاز دوم اجرای این طرح شامل ارزیابی بهداشتی - دامپزشکی رستوران و هتل ها و فاز سوم در خصوص واحدهای کشتارگاهی، مراکز بسته بندی فراورده های خام دامی، کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان و مراکز جمع آوری شیر می باشد.
وی با اشاره به اینکه در ارزیابی مذکور، معیارهایی چون «شرایط و ضوابط عمومی بهداشتی» و «شرایط و ضوابط اختصاصی فرآورده های خام دامی» در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: درجه های اختصاص یافته جهت اطلاع عموم نصب گردیده و مصرف کنندگان محترم می توانند جهت استعلام صحت درجه نصب شده در محل، کد شناسایی مربوطه را به شماره 5000401512 پیامک فرمایند.
طرحش جالبه افرین بهشون
احسنت بر اادره کل مرکزی
با سلام و خداقوت خدمت دوستان و همکاران دامپزشکی استان مرکزی کار بسیار مشکل _ خوب و پسندیده ای کردید احسنت اما تداوم این کار نیاز به یک همت همگانی و حمایت مستمر دولت و مخصوصا رسانه ها داره