
حکیم مهر - «مهندس محمود حجتی» وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به دبیر هیأت دولت، بر ضرورت اجرای دستورالعمل اجرایی ماده 19 آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی تاکید کرد .
به گزارش حکیم مهر، وی در این نامه، رأی صادره از سوی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری را نیز پیوست نموده است.
متن این نامه به شرح زیر است:


دستورالعمل ماده ۱۹ با نامه وزیر محترم به استحکام نمی رسدوازبین میرود زیرا باطل در ذات خود سست است و دوام ندارد
|
باطل در ذات تفکر نیهیلیسمی وجود دارد که عامل نظارت بهینه بهداشتی بر مواد خام دامی را در وابستگی مالی مسئولین فنی بهداشتی به صاحبان کشتارگاه می داند
دوستان و همراهان گرامی،سکوت سازمان دامپزشکی کشور و بزرگان دامپزشکی در مقابل حملات پی در پی معاونت امور دام جهاد کشاورزی ،برای چیست؟
باز مهندس...اومد نظر داد.تولیدات و فرآورده های دیگری را هم نظارت خواهیم کرد
همه تولیدکنندگان که دزد و متقلب نیستند. متخلفین را باید با بازرسی دولتی با آنها برخورد کرد و دامپزشک خصوصی اگر باسواد و کاربلد باشد مطمئناً کارفرما از دانشش بهره می برد وگرنه فقط کپی مدرک یک مسئول فنی برای کارفرما چقدر ارزش دارد؟
|
تولید کننده عزیز شما درست می گویید اما خداوکیلی اگر پای سرمایه شما مطرح باشد از یکطرف و طرف دیگر سلامتی مردم شما کدام طرف را انتخاب می کنید؟ من که با چند تا از عزیزان همکار شما دوست بودم می گفتند وقتی پای سرمایه من مطرح باشد برای من شرع یا سلامت مردم مهم نیست و... این یک روال عادی است در کشور نظارت یک امر ضروری است نه فقط در دامپزشکی بلکه در همه زمینه ها . اصلا مردم به اعتماد وجود همین نظارت است که محصولات شما تولیدکنندگان عزیز را با خیال راحت مصرف می کنند مثلا فرض کنید از فردا بگویند تولید گوشت فلان شرکت با نظارت یک تولید کننده بی سواد وارد بازار شود من که مصرف نمی کنم و به دوستان هم توصیه می کنم که مصرف نکنند هر چند که جنابعالی قسم بخورید که مصرف آن مشکلی ندارد. در خیلی از امور روزمره شما نیاز به کارشناسی دارید مثلا کارشناس راهنمایی رانندگی در تصادفات ، یا حتی گواهی فوت که باید حتما یک پزشک صادر کند ممکن است شما بگویید من کور نیستم می بینم مرده دیگر تایید نیاز نیست و یا حتی مهندسین ناظر ساختمان و... اگر واقعا بخواهید شاید خیلی از این موارد نیازشان ضروری بنظر نیاید ولی اصل مطلب این است که مسئولیت کارهای مهم باید توسط این افراد گرفته شود بطور مثال در مورد بحث شما آن دامپزشک چه بی سواد یا با سواد قبول دار مسئولیت مهمی شده که قانون بر عهده آن گذاشته و چون آموزشهای لازم را دیده قانون به چشم یک دکتر به او نگاه می کند حال فرض کنید این مشکل برای حضرتعالی با مدرک دیپلم رخ دهد براحتی می توانید خودتان را با ادعای عدم اطلاع از بیماریهای دامپزشکی تبرئه نمایید بنابراین مسئله را خیلی ساده فرض ننمایید ...
نامه وزیر محترم جهاد کشاورزی نمی تواند به دستورالعمل ماده 19 استحکام ببخشد. در یک مهمانی که در نجف آباد بودم صحبت از آقای حجتی به میان آمد یکی از همکلاسی های دوران دبیرستان او می گفت آقای حجتی درس ها را نمی خواند ولی بهترین نمرات را داشت و او واقعاً نخوانده ملا بود، همه کسانی که این ویژگی را دارند متأسفانه بدون خواندن دقیق تشخیص خود را کامل میدانند و این کم دقتی از آسیب های تیز هوشی است در مورد این نامه هم قطعاً ایشان نخوانده امضاء کرده اند و کم دقتی آشکار است زیرا همه چیز در نامه ایشان نادرست است.
|
حقوقدان عزیز در عرایض حضرتعالی هیچ صحبتی از مردم و سلامتی مردم که در حقیقت صاحبان اصلی حق هستند نیامده .سلامتی مردم در اولویت واجبات است و هر گونه خللی در آن به منزله بزرگترین ظلم در حق ملت محسوب می شود که باید توسط وزیر محبوب حضرتعالی و مسئولین سازمان دامپزشکی و کارفرمایان و دامپزشکان بطور جدی در هر تصمیم گیری در این خصوص مد نظر قرار گیرد.
مهندس جان تا حالا کجا بودی
حیف است که سایر وزارت خانه ها از برکات چنین وزیر تیز هوش و محبوبی بی بهره بمانند وزارت جهادکشاورزی به اندازه کافی بهره برده حالا لطفا این نوبت را به سایر وزارت خانه ها هم بدهید لطفا
همکاران جواب این مهندس را ندهند بهتر است.بزودی از سایر تولیدات کمپانی M.G.PRODUCTIONS رونمایی خواهیم کرد.فعلا به آبگیری سایر میوه ها بپردازند و با تفاله اش هم کمپوست و کمپوت درست کنند
حرف حساب جواب ندارد بخودتان زحمت ندید نگارش پنجمین دستورالعمل ماده ی ۱۹ مثل نگارش های قبلی دوام ندارد
امضای این نامه از سوی وزیر محترم نشان می دهد که تا چه اندازه حوزه وزارتی و حقوقی آن خالی از کارشناس و صاحب نظر آگاه و مطلع ومتخصص است ولزوم تقویت آن واقعا احساس میشود.
احسنت بر وزیر محترم.ای کاش زودتر اقدام می کردید ولی بازم جای شکر دارد
من نمیدونم .تاکی میخاد این وضعیت ادامه پیدا کنه ک کارفرماها,باحقوق پونصد ششصد یه مسئول فنی بگیرن.بعد تازه نظارت بهداشتیتم ک اعمال کنی دوقورت و نیمشونم باقی باشه ک ایا شما واس دامپزشکی کار میکنین یا واس ما.اگ واس دامپزشکی ک برو از همونا حقوق بگیر..هم امنیت شغلی نداشته باشیم.هم عذاب وجدان حق ملت وسلامتشون ک گردنته،هم اینک هیج پشتوانه ای نداشته باشی.جلوی تقلبات ک وایمیسی ب بی سوادی محکوم میشی,واینک حافظ منافع کارفرمات نیسی.من ک دیگ واقعا ناامید شدم ازینک اونایی ک تصمیماتشون اثر گذاره بفهمن,ک کنترل بهداشتیه مسئول فنی باید مستقل از کارفرما باشه.کارفرما مسئول فنی بهداشتی رو یه مزاحم واس منافعش میدونه.واس تک تک پرسنلش ارزش قائله ولی واس مسئول فنی نه،کاملا هم طبیعی هسش.ک حمایت نکنه و سعی کنه تضعیفش کنه.ولی این غیرطبیعی هس ک مسیولین دامپزشکی و بهداشت جامعه و.همه اونایی ک اون بالا هسن و اثرگذاره تصمیماتشون درک نمیکنن اینو و پشتیبان ناظرینشون نیسن .کاش ب سلامت مردم اهمیت میدادن.تا اینک درگیر مافیا ورانت خواری شن.کاش میدونسن احتمال این هس ک فرزند و خونواده خودشون از این لبنیات و گوشتو فراورده دامی استفاده کنن.ب حاشیه راندن مسئول فنی بهداشتی ظلم درحق مردمه.ظلم در حق سلامت جامعه.و تن سالم.کنترل بهداشتی,نه با بازرسی گذرا,ک با حضور مداوم مسئول فنی امکان پذیره.مسیول فنی ک قدرت داشته باشه.تحقیر نشه.یا حدقل اگ میشه.فقط از طرف کارفرما باشه.نه هم جهاد کشاورزی .هم سازمان دامپزشکی.وهم نظام دامپزشکی.
اقای وزیر تا حالا .... کجا بودی خبر نداشتی زیر مچموعه ات چه .... کرده است 1- عدم اجرای ماده 19 و .................... 3- سفرهای خارج ................. 4- ........................ در بخش خصوصی 5- ایجاد انواع بیماری بخاطر سهل انگاری سازمان دامپزشکی