
حکیم مهر - فرد متخلفی که مجددا اقدام به مداخله در امر درمان دام کرده بود، برای دومین بار در دادگاه محکوم گردید.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی چناران، «دکتر محمد سیاح» رییس شبکه دامپزشکی چناران با اعلام این خبر گفت: چندی قبل فرد مذکور اقدام به درمان غیرمجاز دام کرده بود که منجر به تلف شدن یک راس گاو گردید.
وی افزود: در ادامه و متعاقب شکایت این شبکه به مراجع قضایی مبنی بر اشتغال غیر مجاز وی در درمان دام، نامبرده در دادگاه محکوم به پرداخت یک میلیون و هشتصد هزار تومان جریمه در حق صندوق دولت و جبران خسارت وارده به دامدار گردید.
دکتر سیاح در ادامه گفت: متاسفانه و علیرغم اخذ حکم محکومیت وی توسط این شبکه، فرد مذکور دوباره اقدام به مداخله غیر مجاز در امر درمان دام نمود که منجر به تلف شدن یک راس گاو دیگر گردید. لذا این شبکه با توجه به وظایف ذاتی خویش و برخورد قاطع با هرگونه تخلف، در کمتر از دو ماه گذشته برای دومین بار از نامبرده به مراجع قضایی شکایت کرده و با پیگیریهای مجدانه نماینده حقوقی این شبکه، حکم محکومیت مجدد وی را اخذ کرد.
رییس شبکه دامپزشکی چناران افزود: بر اساس این حکم، نامبرده محکوم به ارائه 350 ساعت خدمات عمومی رایگان در این شبکه که بدل از 5 ماه حبس تعزیری است، گردید.
وی در انتها از کلیه دامداران درخواست کرد که جهت جلوگیری از بروز هر گونه خسارت و درمان موثر و کارامد دامهای خود فقط به شاغلین مجاز در حرفه دامپزشکی که واجد پروانه معتبر درمان دام می باشند مراجعه کرده و از سپردن امر درمان به افراد فاقد صلاحیت اکیدا خودداری نمایند.
به امید حرکات مشابه توسط سایر مسئولان خفته شبکه های دامپزشکی در سایر شهرستان ها
با سلام خیلی خبر نامفهومی هستش ،این بنده خدا دامپزشک بوده یا نبوده؟یا فقط چون پروانه نداشته فرد متخلف شناخته شده؟
اگه تمامی رئیس شبکه های شهرستان ها سالی یه بار حداقل پیگیر چنین اقدامات درمانی افراد غیر مجاز بشن و افراد متخلف بدن دادگاه خیلی از افراد غیر مجاز جمع میشن اما حیف که سازمان و نظام دامپزشکی خوابن یا خودشون به خواب زدن و متوجه تبعات این دخالت های غیرمجاز نیستن و حتی تو فکرشم نیستن که کاری در این خصوص انجام بدن و در نهایت کار کلینیسین های دام بزرگ کارشون تعطیل میکنن و مردم بدبخت این مملکت باید تاوان این سوءمدیریت بدن و مبتلا به انواع بیماری های ناشی از باقیمانده های دارویی و ...بشن
سلام ،اتفاقا همه بیدارن دوست عزیز و تلاششون رو میکنن ولی به دلیل نبود مدارک راه به جایی نمیبره،در این مورد هم چون دام تلف شده دامدار حاضر به همکاری بوده حکم صادره هم جالب بوده ،کار در شبکه بعد از دوبار تخلف و کشتن دام ,,،