حکیم مهر - سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرده که تا سال 2020 گوشت گاو به کالایی لوکس و گرانقیمت تبدیل خواهد شد.
هنینگ اشتین فلد - اقتصاددان کشاورزی - در هجدهمین کنگره بینالمللی گوشت در بوئنوس آیرس، پایتخت آرژانتین با بیان مطلب فوق گفت: قیمت جهانی گوشت گاو به گونهای در حال افزایش است که این کالا تا سال 2020 به محصولی لوکس و گرانقیمت تبدیل میشود.
او گوشت گاو را خاویار آینده توصیف کرد.
این اقتصاددان با تاکید بر لزوم افزایش تولید جهانی گوشت گاو عنوان کرد: باید ظرفیت تولید جهانی گوشت گاو به پنج برابر ظرفیت تولید گوشت مرغ برسد.
به گفته اشتین فلد تا سال 2050 جمعیت جهان از مرز 9 میلیارد نفر نیز خواهد گذشت و این شرایط تقاضا در بازار برای خرید گوشت گاو را به شدت افزایش خواهد داد.