پژوهشگران دانشگاه ایالتی دلاور امریکا (University of Delaware ) در تلاشند با استفاده از مخمرها و میکروبیوم های روده جوجه های گوشتی، گیرنده های باکتری ها در روده ها را متاثر و از درگیری جوجه ها با باکتری ها جلوگیری کنند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اگنا، این پژوهش ها و تحقیقات تا کنون با نتایج بسیار امیدوارکننده ای پیش رفته است و اگر به ثمر بنشینید، انقلابی در مواد ضدباکتری ایجاد خواهد کرد.
این گزارش می افزاید: ایجاد شرایط بهتر برای روده جوجه های گوشتی و مبارزه با انواع باکتری ها از طریق تمرکز بر این ناحیه از جمله مواردی است که سالیان دراز، محل بحث و ادعاهای محققانی از کشورهای مختلف بوده است.
نتیجه این تلاشهای پژوهشگران در مواردی متعدد به تولید محصولاتی چون پروبیوتیک ها منجر شده است اما محققان بر این باورند که بیش از ۵۰ درصد آیتم های ایمنی در بدن جوجه ها را می توان در روده ها یافت.
منبع: رادیو صنعت طیور ایران