کد خبر: ۳۷۵۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر

تصویب قانون جدید جهت نظارت بیشتر بر کار دامپزشکان در امارات


طبق قانون جدید مصوبه در روز یکشنبه همین هفته در امارات متحده عربی، متخصصان دامپزشک بایستی مجوز کار خود را از وزارت تغییرات اقلیمی و محیط زیست (MOCCAE) دریافت دارند و درصورت اشتغال به حرفه دامپزشکی بدون دریافت این مجوز، جریمه شده و محکوم به حبس خواهند شد.

به گزارش گروه بین الملل حکیم مهر، این قانون به امضای رییس جمهور امارات رسید و قانون فدرال شماره 10 تصویب شده در سال 2002 را در رابطه با حرفه دامپزشکی اصلاح نمود. این حرکت با هدف تنظیم خدمات دامپزشکی و سرویس های خدماتی مربوطه در راستای اجرای بهترین عملکرد‌ها و رعایت استاندار‌های بین‌المللی و حفظ سلامت دام و سایر حیوانات در کشور صورت گرفته است.

بر طبق ماده 19 این قانون، مجازات افراد متخلف و بدون مجوز حداقل یک سال زندان و جریمه نقدی از حداقل 10 هزار درهم و حداکثر 200 هزار درهم می‌باشد. این قوانین شامل افرادی که به شکل غیرقانونی و یا با استفاده از مدارک و اطلاعات جعلی اقدام به درمان کنند نیز صدق می کند. استفاده از مهر و امضای بدون مجوز و تبلیغات نیز ممنوع می باشد.

منبع: Gulf News


انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
0
0
امارات از کی رئیس جمهور داره؟!
نظر شما
ادامه