«دکتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور، روز یکشنبه 30 مهر 96 با اعضای انجمن صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان ایران دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، همکاری در جهت مقابله با مراکز غیر مجاز تولید کننده خوراک دام، ترویج و ترغیب در جهت مصرف خوراک دام صنعتی و بهداشتی در مراکز پرورشی دام، طیور و آبزیان، توسعه تعاملات در حوزه ناوگان حمل و نقل، افزایش ارتباط تولیدکنندگان با استانداری ها و فرمانداری ها و استمرار رتبه بندی کیفی مراکز تولید خوراک دام کشور از محورهای گفتگوی طرفین در این دیدار بود.
این گروه دشمنان قسم خورده دامپزشکی و حق خوران واقعی مسئولان فنی بهداشتی هستن
این آقای GMP هم که بی خیال پرورش دهندگان دام و طیور وآبزیان نیستند!! دامداران و مرغداران ..........تر از تصورات شماست که زورکی بهشون خوراک ....... کنید.
آقای خاص به همراه یار درینه ...... خود در جلسه حضور دارند.خدا به خیر کند
جناب آقای دکتر رفیعی عزیز خواهشا با طناب پوسیده بعضی از افراد به چان نروید بعضی از حضار حتی با نام دامپزشکی هم مشکل دارند