
بسته بندی مرغ ها به صورت اتوماتیک و با ماشین انجام می شود برای اینکه آب مرغ خارج شود در محوطه ای به مدت ۱۲ ساعت نگه داری می شود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باریش نیوز، «دکتر کامیار داهیم» مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص اظهارات مبنی برا اضافه نمودن آب در بسته بندی مرغ ها ابراز کرد: بسته بندی مرغ ها به صورت اتوماتیک و با ماشین انجام می شود برای اینکه آب مرغ خارج شود در محوطه ای به مدت ۱۲ ساعت نگه داشته تا تمام آب و خون آبه ی مرغ خارج شود و بعد از محفظه خارج و بسته بندی توسط دستگاه اتوماتیک انجام می گردد، بنابراین فرآیندی که در آن بسته بندی به صورت دستی صورت بگیرد وجود ندارد و این اظهار که آب به آن افزوده می شود محال و غیر ممکن است.
مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص تزریق آمپول به طیور نیز اذعان کرد: این سخن نیز غیر معقول می باشد؛ چیزی به نام تزریق برای هورمونی کردن وجود ندارد و نه مقرون به صرفه است، مرغ در ۴۵ روز پرورش پیدا می کند و در این مدت به طور متوسط ۲ کیلو وزن پیدا می کند و به بازار عرضه می شود و این امر در تمام دنیا روی می دهد و در تمامی مرغ ها اصلاح نژاد و ژنتیک روی می دهد تا میزان رشد بیشتر می شود.
عجباااا...
سخنان آقای دکتر به عنوان مدیر کل دامپزشکی بسیار شگفت آور است. «لاشه ها به مدت 12 ساعت در محفظه ای برای آبچکانی نگه داشته می شوند» ؟؟؟ دستگاه های تمام اتوماتیک؟؟؟
مدیر کله دیگه
ایشان کشتارگاه ندیده اند فلذا از علم آبزنی مرغ در کشتارگاه بی خبرند.پیشنهاد می شود سری بعد بدون اطلاع قبلی بازدیدی از کشتارگاه مرغ داشته باشند و به موارد ذیل توجه کنند:
................. در استان آذربایجان غربی فقط 2 کشتارگاه آن هم با هزار بسم الله ؛ الله اکبر آن هم نیمه اتوماتیک، سالمونلا مثبت وجود دارد بقیه فقط محلی برای اشتغال زایی هستند ....
متاسفم .... بسته بندی اتوماتیک!! دوازده ساعت مرغ ها رو کجا نگهدار میدارن .............
نظریه جدیده
به حق حرفهای نشنیده
اللهم وصل علی محمد وآل محمد وعجل شرف شریف (امام خودت ظهور بفرما)
انا لله و انا الیه راجعون فاتحه مع اصلوات
........................ جناب آقای دکتر این فرایض جنابعالی در کدام کشتارگاه هست!؟
مرغ ها ساعت ۱۱ شب کشتار میشن اگر کشتار ۴ ساعت طول بکشه میشه ساعت ۳ بامداد حدودا اگر ۱۳ ساعت هم بمونه تا آب و خونابه به قول استاد خارج بشه میشه ساعت ۳ ظهر تا بخواد بارگیری بشه و توزیع میشه ساعت ۴ عصر !
یا کرام الکاتبین
مشخصه نظرات دوستان خیلی دقیقتر و بهتر از سخنان ... مدیر کل باشه البته یک مسئله ذکر نشده اونم اینه همون 10دقیقه ای هم که مرغها توی چیلینگ روم هستند که آبشان بچکد در مراحل آخر به بهانه اینکه مرغ خیلی خشکه و داخل نایلون نمیشه توسط مه پاش خیس میشه تا راحت لیز بخوره و توی نایلون بشه ولی متاسفانه کشتارگاه اون مه پاش رو تبدیل به چند تا دوش آب کرده و به ازای هر مرغ در مرحله آخر آبچکانی حدود 100گرم آب به مرغ می افزاید
الابركت الله خدايا خودت كمكن كجاي دنيا مرغ 12 ساعت نگه ميدارند بعد بسته بندي ميكنند بنده تو يكئ كشتارگاه ناظر كنترل كيفي هستم همچين كاري نداريم