کد خبر: ۳۷۹۸۶
تعداد نظرات: ۱۵ نظر
 

بسته بندی مرغ ها به صورت اتوماتیک و با ماشین انجام می شود برای اینکه آب مرغ خارج شود در محوطه ای به مدت ۱۲ ساعت نگه داری می شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از باریش نیوز، «دکتر کامیار داهیم» مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص اظهارات مبنی برا اضافه نمودن آب در بسته بندی مرغ ها ابراز کرد: بسته بندی مرغ ها به صورت اتوماتیک و با ماشین انجام می شود برای اینکه آب مرغ خارج شود در محوطه ای به مدت ۱۲ ساعت نگه داشته تا تمام آب و خون آبه ی مرغ خارج شود و بعد از محفظه خارج و بسته بندی توسط دستگاه اتوماتیک انجام می گردد، بنابراین فرآیندی که در آن بسته بندی به صورت دستی صورت بگیرد وجود ندارد و این اظهار که آب به آن افزوده می شود محال و غیر ممکن است.

مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در خصوص تزریق آمپول به طیور نیز اذعان کرد: این سخن نیز غیر معقول می باشد؛ چیزی به نام تزریق برای هورمونی کردن وجود ندارد و نه مقرون به صرفه است، مرغ در ۴۵ روز پرورش پیدا می کند و در این مدت به طور متوسط ۲ کیلو وزن پیدا می کند و به بازار عرضه می شود و این امر در تمام دنیا روی می دهد و در تمامی مرغ ها اصلاح نژاد و ژنتیک روی می دهد تا میزان رشد بیشتر می شود‌.

 
 
انتشار یافته: ۱۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
0
0
عجباااا...
دکتر پاریاب
|
Finland
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۰۹
0
2
سخنان آقای دکتر به عنوان مدیر کل دامپزشکی بسیار شگفت آور است. «لاشه ها به مدت 12 ساعت در محفظه ای برای آبچکانی نگه داشته می شوند» ؟؟؟ دستگاه های تمام اتوماتیک؟؟؟
به احتمال قوی اشتباهی در تایپ رخ داده است.
سیستم کشتارگاه طیور به صورت مراحل پیوسته می باشد و در این مورد لاشه ها پس از خروج از چیلرهای آبی به چنگه های ویژه آویخته شده به مدت حدود یک ساعت داخل چیلینگ روم ( اتاق سرد) حرکت می کنند تا آبچکانی و سرد کردن انجام شود. پس از آن قیف زنی و بسته بندی انجام می گردد. طول و مدت زمان این مراحل توسط سازمان دامپزشکی تعیین و تایید شده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
1
مدیر کله دیگه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
2
ایشان کشتارگاه ندیده اند فلذا از علم آبزنی مرغ در کشتارگاه بی خبرند.پیشنهاد می شود سری بعد بدون اطلاع قبلی بازدیدی از کشتارگاه مرغ داشته باشند و به موارد ذیل توجه کنند:
1)مدت زمانیکه یک مرغ از اول چیلر به انتها می رسد باید 20 دقیقه باشد که متاسفانه به 45 دقیقه هم می رسد.طول چیلر مهم نیست بلکه زمان مهم است.
2)وجود دو چیلر نشانه ای است که طرف یک آبزن قهاریست.مرغ در چیلر شماره 1 پر شده و متوقف می شود و چیلر شماره 2 وارد عمل می شود که در اینصورت مدت آبزنی نسبت به مورد بالایی دو برابر می شود.
3)خیلی از کشتارگاهها هنوز از بلوایر استفاده می کنند که با فشار هوا آب به درون مرغ تزریق می گردد.وجود شیلنگ علامت آن است و این شیلنگها به چیلر متصل هستند و از یک کمپرسور هوای قوی تغذیه می شوند.البته اخیرا شیلنگهای سیار باب شده و در یکی از کشتارگاهها رکورد وصل کردن و جمع کردن به 30 ثانیه رسیده که در گینس ثبت شده است.اما اگر خوب بازرسی انجام شود یحتمل کمپرسور هوا در زیر زمین یا انباری و یا سقف کشتارگاه موجود می باشد
4)زنجیره بعد از چیلر یا چیلینگ روم همه جا برای مدل است و اگر هم جهت نمایش کار کند به مدت 5 دقیقه است(این زمانی است که قرار است بازدیدی از خیلی بالا باشد تا نمایش خوب برگزار گردد)
بعد از مراحل بالا مرغها توسط چند کارگر حرفه ای تحت فشار بسته بندی می شود.

تا اینجا کفایت می کند اما اگر بدون هماهنگی بازدید می فرمایید مسوول فنی اونجا را بدلیل اینکه تار عنکبوتی مشاهده نموده اید اخراج نفرمایید چرا که این مسایل پایه ای و فنی باید موقع صدور پروانه مد نظر قرار گیرد.
مورد داشتیم معاون سلامت و رییس بهداشت و جمع کثیری به کشتارگاهی حمله کرده اند و مسوول فنی را بعلت مشاهده تار عنکبوت تعلیق کرده اند اما یادشان نبوده که کشتارگاهی که برایش پروانه صادر می فرمایید به کارواش آن هم باید توجه می کردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
1
................. در استان آذربایجان غربی فقط 2 کشتارگاه آن هم با هزار بسم الله ؛ الله اکبر آن هم نیمه اتوماتیک، سالمونلا مثبت وجود دارد بقیه فقط محلی برای اشتغال زایی هستند ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
2
متاسفم .... بسته بندی اتوماتیک!! دوازده ساعت مرغ ها رو کجا نگهدار میدارن .............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
1
نظریه جدیده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
1
به حق حرفهای نشنیده
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۱
0
2
اللهم وصل علی محمد وآل محمد وعجل شرف شریف (امام خودت ظهور بفرما)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۱
0
0
انا لله و انا الیه راجعون فاتحه مع اصلوات
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۲
0
1
........................ جناب آقای دکتر این فرایض جنابعالی در کدام کشتارگاه هست!؟
12 ساعت مروغ رو نگه میدارین!!!یا این کاری ندارم پس الان مرغی که با تاریخ امروز وارد بازار میشه مال دو روز قبله؟
......................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۲
0
1
مرغ ها ساعت ۱۱ شب کشتار میشن اگر کشتار ۴ ساعت طول بکشه میشه ساعت ۳ بامداد حدودا اگر ۱۳ ساعت هم بمونه تا آب و خونابه به قول استاد خارج بشه میشه ساعت ۳ ظهر تا بخواد بارگیری بشه و توزیع میشه ساعت ۴ عصر !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۳
0
1
یا کرام الکاتبین
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۴
0
1
مشخصه نظرات دوستان خیلی دقیقتر و بهتر از سخنان ... مدیر کل باشه البته یک مسئله ذکر نشده اونم اینه همون 10دقیقه ای هم که مرغها توی چیلینگ روم هستند که آبشان بچکد در مراحل آخر به بهانه اینکه مرغ خیلی خشکه و داخل نایلون نمیشه توسط مه پاش خیس میشه تا راحت لیز بخوره و توی نایلون بشه ولی متاسفانه کشتارگاه اون مه پاش رو تبدیل به چند تا دوش آب کرده و به ازای هر مرغ در مرحله آخر آبچکانی حدود 100گرم آب به مرغ می افزاید
صابر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۶ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۳
0
0
الابركت الله خدايا خودت كمكن كجاي دنيا مرغ 12 ساعت نگه ميدارند بعد بسته بندي ميكنند بنده تو يكئ كشتارگاه ناظر كنترل كيفي هستم همچين كاري نداريم
نظر شما
ادامه