رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: 10 درصد گوشت مورد نیاز ایران از طریق واردات از کشورهای پیشرفته تامین میشود.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «دکتر علیرضا رفیعی پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در حال حاضر حدود 9 الی 10 درصد گوشت مورد نیاز ایران از طریق واردات از کشورهای پیشرفته نظیر استرالیا و یا حتی از کشورهای ارمنستان و آسیای میانه وارد میشود، بنابراین از این طریق بخشی از نیاز کشور به گوشت گوسفندی تامین میشود.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: مردم تمایلی به خرید گوشت یخ زده گوسفند ندارند بنابراین گوشت باید به صورت گرم وارد شود، به همین دلیل این واردات باید از کشورهای همسایه مثل کشورهای آسیای میانه و روسیه تامین شود.
رفیعی پور تصریح کرد: نزدیک به 80 تا 100 هزار تن از نیاز کشور به گوشت قرمز سالانه از محل واردات تامین میشود، در سالهای گذشته عمدتا گوشت های وارداتی گوشت گوساله و گوشت دام سنگین بود.
وی در پایان در خصوص میزان گوشت وارداتی به ایران یادآورشد: این مقدار در زمان و شرایط خاص متفاوت است، در بعضی از شرایط 150 تن و در مواقعی 50 تن واردات داریم.