حکیم مهر - عضو هیات مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران گفت: شیر و محصولات لبنی استریلیزه خالی از مواد افزودنی است و برای افزایش ماندگاری آنها تنها از دما استفاده می شود.
دکتر شهریار دبیریان، دامپزشک و مدیرتضمین کیفیت شرکت صنایع شیر ایران(پگاه) با اشاره به شبههای که برای برخی از مردم به وجود آمده که گمان میکنند، ماندگاری بالای شیر استریل، حاکی از وجود مواد افزودنی در آن است؛ گفت: تنها با استفاده از دما ماندگاری را بالا می بریم و اصولا مجاز به استفاده از هیچ افزودنی در فرآورده لبنی نیستیم.
این عضو هیات مدیره انجمن مدیریت کیفیت ایران با اشاره به اینکه اصولاً استفاده از نگهدارنده ها در فرآوردههای لبنی ممنوع است؛ ادامه داد: با وجودی که ممکن است در استانداردهای جهانی استفاده از بعضی نگهدارندهها ممنوع نبوده و تا حدی مجاز باشد اما در ایران برای تضمین بیشتر سلامتی مردم، استفاده از آن در شیر و فرآوردهها به کلی ممنوع است.
خبر مرتبط :