بر اساس نتایج نظرسنجی جدیدی که توسط متخصصین سیاست های مواد غذایی در دانشگاه ها صورت پذیرفته است، مصرف کنندگان بریتانیایی نگران مصرف بوقلمون های کلره شده آمریکایی در ایام کریسمس هستند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از رادیو صنعت طیور ایران، تیمی از محققین صنایع غذایی با مقایسه استانداردهای فعلی انگلستان و ایالات متحده به این نتیجه رسیده اند که استفاده از مواد شیمیایی توسط صنایع غذایی ایالات متحده، سلامت مصرف کنندگان و کارگران را در این کشور به مخاطره انداخته است.
از سوی دیگر، بر اساس گزارشی که طی روزهای گذشته منتشر شده است، بیش از 97 درصد از گوشت طیور در ایالات متحده حاوی عوامل بیماری زایی چون سالمونلا و E.Coli هستند.
مصرف کنندگان گوشت طیور در این کشور بر این باورند که مقامات این کشور بایستی استانداردهای اتحادیه اروپا را در مورد مواد غذایی، حتی پس از خروج از این اتحادیه حفظ کنند. این در حالیست که به گفته برخی از متخصصین صنایع غذایی، انواعی از مواد غذایی مانند میوه، سبزیجات و ماهی نیز در ایالات متحده توسط کلر شسته می شوند.