کد خبر: ۳۹۷
تعداد نظرات: ۶ نظر
‌کفیر یک نوشیدنی ترش و گازدار و یک فرآورده حاصل از تخمیر شیر است. در حقیقت کفیر یکی از قدیمی‌ترین فرآورده‌های شیر است که سرمنشاء آن را به سرزمین قفقاز نسبت داده‌اند...
‌کفیر یک نوشیدنی ترش و گازدار و یک فرآورده حاصل از تخمیر شیر است. در حقیقت کفیر یکی از قدیمی‌ترین فرآورده‌های شیر است که سرمنشاء آن را به سرزمین قفقاز نسبت داده‌اند. مردمان قفقاز به داشتن عمری طولانی شهرت دارند که یکی از علت‌های آن را مصرف محصولات لبنی بویژه ماست و کفیر می‌دانند. برای تهیه کفیر، دانه‌های کفیر را به شیر تلقیح می‌کنند. دانه‌های کفیر شامل باکتری‌ها و مخمرهای خاصی هستند که در واقع مسوول ایجاد طعم ترش و گازدار کفیر هستند. کفیر در درمان بیماری‌های مختلف نقش موثری داشته و در مقایسه با ماست علاوه بر باکتری‌های زنده از ویژگی‌های تغذیه‌ای بیشتری برخوردار است.

برای تهیه کفیر، شیر را بعد از هموژنیزاسیون، پاستوریزه کرده سپس آن را خنک و دانه‌های کفیر را به شیر اضافه و جهت تخمیر آن را به مدت 24‌ساعت در گرمخانه قرار داده تا تخمیر شود. مرحله بعد سرد کردن و سپس صاف کردن به منظور جداسازی دانه‌های کفیر و سپس بسته‌بندی قسمت مایع آن است.

ویژگی‌های تغذیه‌ای و درمانی کفیر

کفیر منبع کامل پروتئین بوده و حاوی تعداد زیادی از اسیدهای آمینه ضروری برای سلامت بدن است. از جمله این اسیدهای آمینه تریپتوفان بوده که ماده مناسبی برای تمدد سیستم عصبی است. از آنجا که این محصول موجب جذب و ذخیره کلسیم و منیزیم می‌شود، در نتیجه در تقویت سیستم عصبی موثر است و در افرادی که از بی‌خوابی و استرس رنج می‌برند می‌تواند آرام‌بخش و کمک‌کننده باشد.

کفیر محصول غنی از آنزیم بوده و حاوی میکروارگانیسم‌های مفیدی است که به تعادل اکوسیستم داخلی بدن کمک کرده و به علت داشتن مخمرهای مفید باعث کنترل و از بین رفتن مخمرهای پاتوژن در بدن می‌شود.

کفیر به عنوان منبع غنی از ویتامین K ، کلسیم و پتاسیم به شمار می‌رود. لذا در متعادل کردن فشار خون تاثیر بسزایی دارد.

این محصول منبع بسیار مهمی از ویتامین‌های گروه B خصوصا ویتامین 21 B و 1 B می‌باشد. همچنین این محصول به سیستم گوارشی کمک می‌کند تا سایر ویتامین‌های این گروه بیشتر جذب بدن شده و کمک شایان توجهی در شادابی پوست و بالا بردن طول عمر دارد.

کفیر از طریق بهبود هضم لاکتوز و بالا بردن مقاومت بدن نسبت به لاکتوز خصوصا در افرادی که مبتلا به عدم تحمل لاکتوز هستند، می‌تواند نقش مفید و ارزنده‌ای داشته باشد.

باکتری‌ها و مخمرهای فعال در کفیر نسبت به ماست ارزش تغذیه‌ای بالاتری را فراهم می‌کند که به عنوان تغذیه تکمیلی برای زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود. از آنجایی که اندازه دلمه کفیر از ماست کوچک‌تر بوده لذا هضم راحت‌تری دارد.

این محصول به بالا بردن سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و قادر خواهد بود در جلوگیری و کمک به درمان بیماری‌هایی از قبیل سرماخوردگی، بیماری‌های عفونی، سرطان و... موثر باشد.

 

 

برچسب ها: کفیر، سرطان،
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسین افشاری
|
-
|
۱۹:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
0
0
برای تهیه قارچ کفیر و کمبوجیا می توانید با شماره تلفن 09125500315 تماس حاصل فرمائید
مهدي
|
-
|
۲۲:۱۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۶
0
0
لطفا نحوه توليد ماست دوغ پنير وقره قروت ازقارچ كفيررا توضيح دهيد
ايا الكل موجود در اين دوغ مست كننده است؟
حکیم مهر
|
-
|
۰۰:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
0
0
با سلام و تشکر از بازدید شما / برای پاسخ به این سوال که کفیر الکل دارد یا خیر به این نشانی مراجعه نمایید :
http://hakimemehr.ir/news/show_detail.asp?id=4612

با تشکر
حسین
|
-
|
۱۲:۴۹ - ۱۳۹۱/۰۸/۱۱
0
0
سلام من دارم هرکی میخاد تماس بگیره
اصفهان یک استکان 20/000
09354022241
پاسخ ها
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۷
سلام
دیگه ندارم تماس نگیرین
محمداسماعيل سابقي
|
-
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۹
0
0
سلام من ساكن مشهدهستم حاضرم بخاطر گسترش فرهنگ سلامتي جامعه قارچ كفير اين موهبت الهي را مجانا تقديم كنم 3663535و09151825077
نظر شما
ادامه