سوپرباگ (نوعی باکتری) های مقاوم به آنتی بیوتیک به میزان قابل توجهی در مرغ های فروشگاهی بریتانیا افزایش یافته است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از اگنا، بر اساس گزارش آژانس استانداردهای غذایی (FSA)، کامپیلوباکتر پاتوژن مضر در مرغ های بریتانیایی بسیار بالا رفته است.
تحقیقات انجام شده توسط دولت نشان می دهد مرغ های سوپرمارکتی بریتانیا به شدت تحت تاثیر عفونت کامپیلوباکتر مقاوم به ضدمیکروبی هستند.
این بررسی نشان می دهد مرغ های مبتلا به این عفونت، نسبت به سیپروفلوکساسین مقاوم تر می شوند.
این مقاومت از سال ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ در برابر فلوروکینولون ها (سیپروفلوکساسین و اسید نالیدیکسیک) و تتراسایکلین افزایش یافته است.
گفتنی است، در این مطالعه نمونه های مرغ یک خرده فروشی مورد آزمایش قرار گرفت و جوجه های استاندارد و ارگانیک با یکدیگر مقایسه شدند، اما «هیچ اختلاف قابل توجهی» یافت نشد.
از آنجایی که اندازه نمونه، بخصوص برای جوجه های ارگانیک، کوچک بود، ممکن است تشخیص تفاوت های مهم را در این مقایسه محدود کرده باشد.
FSA بر اهمیت کنترل بهداشتی مرغ و پخت کامل تاکید دارد.
منبع: http://www.thepoultrysite.com