کد خبر: ۳۹۹۳
حکیم مهر - دکتر ودود رضویلر محورهای کنگره بهداشت مواد غذایی و نحوه و مهلت ارسال مقاله به این کنگره را اعلام کرد.

بنابر اعلام دبیر دومین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی محورهای این کنگره به شرح ذیل است :

 

 

Food Microbiology
Food Chemistry, Toxicology Contaminants
Additives and Preservatives
Water Safety
Epidemiology of Food-borne Infections & Intoxications
The Role of Probiotics in Hygiene and Nutrition
Organic Foods
Safety of Food Chain
Food Control Systems
The Role of Veterinary Medicine in Food Safety
Challenges of Food Hygiene
Biological, Chemical & Physical Threats in Food Material

 

گفتنی است این کنگره 10 و 11 اردیبهشت 1390 توسط سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و با همکاری شرکت همایش‎پردازان معاصر در محل مرکز بین‎المللی همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران و در تهران برگزار می شود.

مهلت ارسال مقاله به کنگره بهداشت مواد غذایی پایان آذرماه سالجاری تعیین گردیده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه به آدرس http://www.icfh2011.com مراجعه نمایید.

 

نظر شما
ادامه